元朗上車盤7

959 回覆
9 Like 39 Dislike
睇住呢度勁多隔離區小業主同AA
荃灣 沙田 唔話得㗎 會比玻璃心派負皮
咁鍾意住舊樓慢慢享受啦
8球多好多選擇
唔係住開元朗無必要死揀元朗
123座向北真心最差

非極高層唔諗
早幾日有間451 63x
不過講明低層
Yoho 4期開硬18k up?
其實點解沙一三房呢期會暴跌,但大西北升緊?
同埋451我覺得係好假既三房,只係呎價望落好似抵過兩房.
唔好意思,可能off topic 左
到時GY有無機落返啲
本身沙一2018就炒得最癲
回番多啲都合理
大西北2018/2019 2個頂我覺得無沙一咁癲
回得較小都合理
所以mt 首選內園較靜
一定18K啦...
但係黑廁呢...
好僧黑廁
如果18k 就真係良心價,你睇下灣灣開幾多
sell hk report 話最多仲有8個月就開賣
Yoho期期一手都係個市道差時賣
但次次都帶旺到個市
如果18年賣
我估開22-23k
而家賣似開20
我近排諗緊結婚既話買翹翠峰 / 柏麗豪園 / park signature定朗晴居好,目標6m左右,又唔想住太細,呢幾個計返都有5xx呎尚算合理。其實最好就住返park signature可以近老母,近排睇柏麗豪園就開則好且有近600 呎,仲要冇露台。

都預左再比50萬重新裝修,如果揀park signature就可以係裝修慳d,因為廁所同廚房唔洗點整。

本身同兩老住係park signature,想買附近近返佢地。
其實如果住慣左元朗南果頭又頂得順 溱柏係幾好既選擇 翹翠峰都好舒服開則四正但部村巴唔到西鐵站 柏麗偏舊
翹翠行幾分鐘去御庭居有K68去朗屏站
但細兩房都6m up
我都咁諗,住近d屋企都方便d....做網上成日都有d假盤,睇返最近成交,park signature 4,5百呎單位起跳都11,12k, 反而翹翠峰同柏麗偶然有d 10k左右
元朗啲樓真係成交得好快,諗多一陣轉個頭就俾人買左。早一兩個星期睇過啲舊樓2房既盤,想話諗一陣,轉個頭就俾人買左。
溱柏開放式係咪都間到一房,雖然個廳會細好多
同埋停車場幾錢?附近有無其他車場可以平平地養車
見佢而家開放式都係4m左右真係好吸引
又留意到話黎緊天橋同擴展馬路好似都有啲潛力
係 真係好平 我鄧想買 300呎都係4球幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞