元朗上車盤7

959 回覆
9 Like 39 Dislike
尚悅買餸方便過溱柏好多
巴打覺唔覺自己好撚煩
已block
個d管理式住宅,唔算村屋既,但唐人唔揸車真係窄d
想5球幾買間黎收下租,映御定係睇下新樓御半山
佢應該比393叫左長腳
叫左春好耐
利嘉閣地產皇牌屋苑元朗-千色匯分行高級經理朱子華表示,該行新近促成元朗Yoho Town 6座中高層G室的二手成交,單位實用面積約637方呎,建築面積約821方呎,三房套間隔,座向南,望山景。原業主在今年9月以973萬元放盤,經議價後減價13萬元或約1.3%,最後以960萬元成功沽出,折合實用面積呎價約15,071元,折合建築面積呎價約11,693元。

據悉,原業主於2009年9月,以約340萬元購入上述單位,持貨逾11年,現轉手帳面獲利約620萬元,物業升值約1.8倍。

朱子華補充,上述為Yoho Town 最新錄得之二手成交個案,屋苑現時有約105個單位放售,叫價由610萬元起。
有無mid town住嘅車主,知唔知而家車位幾錢同埋係咪仲要抽
其實點解映御好似成交咁少,又無人問津咁
尚悅,溱柏Li d一樣唔方便,但成交多咁多
映御係咪真係咁伏?
溱柏平呀嘛
洪水橋既尚城 定 天水圍嘉湖好
2者都係500頭左右
前者新d 大d 5xx尺 但無衣食住行
嘉湖就細d 但好方便
溱柏shuttle bus 幾耐一班?
去唔去元朗西鐵?
繁忙時間10分鐘。非繁忙時間15分鐘。
經元朗廣場去朗屏站。
塞到仆街
係.. 所以我行多
開左新出口有無好啲
快5分鐘。算幾好
其實係咪都塞車
會塞足全日嫁?
咁車程幾耐左右
聽聞45分鐘,都係行路算啦
你好誇張喎,繁忙時間20分鐘到,非繁忙10分鐘左右。
成個元朗都塞,你講邊先。開左新路口唔經公庵路咪無塞果段,但去到體育路市中心果d點都塞架啦。
賣家唔方便俾我上去度尺,
想問下住溱柏嘅巴絲,可唔可以幫我度下廳窗同房窗幾高想訂窗簾闊度我知但係唔知幾高預唔到做幾長
收樓先度啦 咁心急做咩
我都係行去朗屏站
但落大雨就辛苦d好似前幾日紅雨咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞