元朗上車盤7

959 回覆
9 Like 39 Dislike
全部過8球
點解好似無咩promotions
係,推得好急,今晚已經抽籤
4期?
已經沽清
睇中采葉庭 打算自住兩房依家係唔係入市好選擇?
Why not 尚豪?
2邊都睇緊
管理費
樓齡差一半 價錢差唔多
係管理費
中原地產元朗新時代廣場第一分行分區營業經理潘鈺恒表示,本港一手市場銷情熾熱,加上外圍市況趨向明朗化,推動買家積極入市,優質單位更備受追捧。分行新近促成YOHO Town 5座高層H室成交,實用面積516平方呎,三房間隔,5月份叫價898萬元,之後逐步調整叫價,最新叫價為858萬元,經買家議價後,最終以848萬元沽出,折合實用呎價16434元,價錢仍創同類型單位新高。

潘鈺恒表示,買家為家庭客,原本物色租盤,但睇樓後見租盤選擇不多,租金亦硬淨,經代理分析下,認為低息環境下買樓最划算,遂轉租為買,鍾情上址向東南,享極高層開揚翠綠山景,加上屬同類型優質盤,放盤罕有,見業主肯減價,迅速拍板入市。

據悉,原業主於2003年7月以154萬元向發展商買入單位,持貨17年轉售,帳面獲利694萬元,單位期內大幅升值4.5倍。
前幾日睇左都覺得ok,去西鐵都唔算遠
下,收夠票咩?完全都唔覺有咩宣傳
呢個價唔洗宣傳都1Q清
管理費差幾多到
黨鐵行過其實都遠, 同埋要接受到佢附近真係乜都無
唔算遠啦,~6-700米都算ok la 不過條路真係乜柒都無 ........無錢就無得同上蓋比,遠5分鐘多幾十尺仲平多幾十萬比得起錢就當我無講過啦
咁係ge,我果日行都覺得乜柒都無,好似得1間餐廳,感覺好遠好荒無
不過再望一望自己budget .........
係 入去條路夜晚好靜 冶安唔知好唔好 不過個景算唔錯
哩間516 都擺左好耐, 終於賣出
一定係比單833 萬成交扼左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞