元朗上車盤7

959 回覆
9 Like 39 Dislike
幫牛屎佬同西瓜佬接貨? 不了
佢吹到元朗出市區快過四小出 我都無咩好講
人地 “返太古 我有968X直達你有冇?
出旺角有架神車268X 5個字到mk”
仲吹到同荃灣沙田 差唔多方便 搭鐵都叫做只差10分鐘左右,但巴士點同荃灣 差唔多
可能佢先係重貨荃灣西,見佢成日用荃灣西黎做比較,其實係想曲線引人罵元朗
呢個冇睇到
四小已經係市區
元朗點快過佢
實係啦
Ff到咁都諗得出 佩服
中原地產元朗副區域營業經理王勤學表示,元朗區本月二手交投保持活躍,迄今共錄得116宗成交。采葉庭單日連錄2宗成交,包括3座中層E室,實用面積460平方呎,兩房間隔,微減2萬元,即獲年青上車客以603萬元沽出,折合實用呎價13109元。

王勤學指,原業主於2001年3月以139.4萬元買入單位,持貨19年半,帳面獲利463.6萬元,單位期內升值3.3倍。屋苑1座中層A室亦錄得成交,同屬實用面積460平方呎兩房單位,開價600萬元,新近以599萬元沽出,平均實用呎價13022元。原業主於2014年8月以398萬元買入單位,持貨6年,帳面獲利201萬元或51%。
6年賺51%,算少架啦
1年10%係標準線
鬼叫貪曾8年都唔造地唔起樓
2018年6,7月同類采葉庭單位做緊650-670萬
如果佢果時放,講緊4年賺67%
I'm looking at the housing estates and the environment here and seeing which one to purchase.
成個屯元兩區呢個月都升啪啪聲, 反而有fd 睇緊沙一仲好大聲話跌緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞