Pokemon GO (41) PVP 第3賽季

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
今日係咪完season 可以開starpiece 先入GBL?
今晚完晒喇, 又重新開始
season 4, 唔知隻電蜘蛛新技好唔好用呢
如果好就會好正
1日120分仲有得追ge
我都想試
估會類似icy wind
即係45 energy
幾點可以claim reward?
好鐘意呢隻野,呢兩屆輸到仆街但都照用佢,出技夠快
但輸在怕mud shot rock slide sky attack ice beam fire 太多弱點
仲要防極低,中flash canon 都重傷
shwdow天狗好玩d
咁就做LEAD就好夠
打惡系/代歐都唔使呃盾

打鋼柱寧願中1次技, 電到佢媽媽聲

電蜘蛛打AZU好爽
睇news 話係GMT-7 14號 1pm先轉季, 咁即係香港既聽日先轉?
即係香港嘅15號4am轉
bug fuzz都唔係新技係加個機率可以減防同icy wind 有d唔同

現在都少左好多鋼柱
唔該哂 見佢一時時一時就local time
The following new attack will be added to Pokémon GO.

Lunge: This Bug-type Charged Attack will lower the opposing Pokémon’s Attack. Initially when this attack becomes available, only Masquerain and Galvantula will be able to learn it.

講緊呢招
佢呢樣嘢真係好乞人憎
bug buzz 同signal beam 改完好似都唔會關meta 事
可能為萬聖杯改
個initially咁等睇youtube 吹奏下睇下點先開二技
隻野好難配隊既
今晚12點如果打晒5set
season 4 係咪會冇得打第一日
定聽朝又可以再打5 set
會無得打第一日
但遲一日打好過
咪玩喇ching 我一日有120分就唔洗係到卡咁耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞