Pokemon GO (41) PVP 第3賽季

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
sor typo grass hole 我琴日係樓上#585 都有問

原來已經成為common term 有d youtuber 都有講

無上reddit 睇之前都唔知
應該係護城龍加兩隻葉子飛刀
暗影大食花鐵膽
我反對想知點解興呢隊
無腦, 易用, 呃盾都唔使
正想問係咪我問題
Lihkg都好撚慢
mega energy 999 cap咗?
想問d田園調查任係咪隨機
黎黎去去都係果幾個
想要孵蛋任捉鐵啞鈴
每一日refresh 可以用wecatch睇到有咩任務係附近
想問pvp 遇呢三隻同隊點打

thanks
自己用緊呢三隻
何苦要針1隊
great league 咁多變化

你首先要執隊
https://pvpoke.com/team-builder/all/1500/gengar-m-2-4-5%2Cwigglytuff-m-0-4-3%2Ccharizard-m-2-1-2
而家太脆 + 比某D meta 食晒你3隻
例如G 泥, 泥鰍咁你已經好難打

組隊可以靠上面個網
一係你自己揀1隻
再睇下有冇d youtuber 用過呢隻組隊
你再copy
要留意抄D愈近個隊符合而家環境
其實點解防deoxy d 人推介兩技係rock slide 加 psycho boost

反而唔係rock 加thunderbolt

有招雷系打剛系同水兔

反而超能力系招無咩剋到仲要減attack
多得隻g泥同grass hole
招超能可以一下殺大食花

甚至呢排多左thunderbolt + 超能
但通常行頭
仲爭50場
你現在total 贏左幾多場 同勝率幾多打得好快
但超能打g泥鋼系完全無用
大食花薄血本身rock slide 都夠打而且唔洗減攻

所以先覺得怪
164/275
好勁
2 set 全輸lead 都不特止
1場1入去黑畫面
kill app 之後當輸
1場kick 住係開技畫面
kill app 之後入番去死淨1隻
1場對面果畫面不停掟精靈出黎
n記好波
咁都勁 本身都有60%勝率而家冇埋喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞