Pokemon GO (41) PVP 第3賽季

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
見觀眾有講有1日24-1
cls
睇佢打係勁ge
冇錯
standard 肥大+double steel
https://www.youtube.com/channel/UCmYD8vgHJSY34lqz0JDoMtA/videos
有live 沖r10
我咁岩見到果陣已經上晒r10
唔知有冇巴打睇過
見r10 d 人專針呢隊黎打
唔少double ground
佢都r10 左
double ground 都冇所謂啦
明做低用呢隊沖r10 d 人
Signal Beam: 20% chance to decrease Atk, Def of Opponent by 1 stages.
energy: 55 dpe:1.36

Bug Buzz: 30% chance to decrease Def of Opponent by 1 stages.
energy: 60 dpe:1.5

Flame Charge: 100% chance to increase Atk of Self by 1 stages.
energy: 50 dpe:1.3

Lunge: 100% chance to decrease Atk of Opponent by 1 stages.
energy: 45 dpe:1.33
有玩開mew 既應該會將overheat 換做flame charge應該幾好用
其實 R9 ... 有乜特別
季尾多啲獎勵嘛 ?
但 0 去 R8 既時間 同 R8 去 R9 差唔多
我個人就唔多 buy

靠勝場數上 R9, 其實係官方啲「贖罪plan」
佢地唔想改佢地個垃圾「揀對手」對戰系統
而換個方法去淡化個系統缺憾咋嘛
第一日有18/25上到R5
好似幾好
R4 講錯咗sor
得mew最有用
mew > 班馬
之後冇
唔知會唔會再出多次mew
以前唔識玩升到隻mew 過埋2500
火呃盾, 然後瘋狂伏特
應該唔會
怪力你地細技你地會唔會用子彈拳
counter 咁勁仲要stab 唔會唔用
大嘴娃好唔好用?
諗緊好唔好升隻剋下d電蛛
暗影先夠大力喎
打左2 set
遇到個蜘蛛lead +夢夢flame charge
輸左比佢

其他人多左地lead
g stunfisk / whiscash果類
azu lead 得1隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞