Pokemon GO (41) PVP 第3賽季

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
就係睇左條片,望落好似咩都有機會贏咁
但佢都認好難,好多時都係對面無端端on9呃盾,亂換人而輸
ML premier 覺得係3個league 最難反cup
100 iv best buddy 巨金真係關鍵野
防止 safe switch 肥大可以2盾贏番switch
今日打有d lag, 肥大互噴要小心
100iv best buddy巨金真係咁勁?
我冇idea帶邊隻出黎 揀左151513烈咬出黎
ml premier我覺得係最包剪揼既league
由其好多時巨金mirror都係靠呃盾贏
巨金一下彗星拳, 除左帝王拿波, 打超大部分META打到至少一半
佢又夠晒tank, 都無得你唔服佢勁
閃既仲要好靚但閃既得隻91 有彗星拳拎唔到岀來打
好過隻肥大,中毒一樣
我唔係好捨得將肥大招流星群改做暴風
所以我會升隻98肥大 如果打ml premier反正best buddy 都用唔著肥大

我隻100中毒肥大係配流星群 收藏用

我應該樂觀d,流星群打到自爆,打唔到飛機唔係罪
但佢同烈咬邊隻拎出嚟好
2隻都best buddy左
巨金喇,41lv會有break point ko肥大
跌左去2700打1500真係無壓力
唔檔切,唔呃盾,唔理屬性
5連無難度
是日亂玩既1500陣:
閃電鳥,azu,天狗
閃電鳥同天狗係同一類,瘋狂秒殺
電正呀
我玩wild charge
勁多鋼鳥水兔
有d仲要放晒鋼鳥水兔
我本身都有隻天狗想玩靚pvpiv仲要閃
點知升完係15xxcp
不過覺得1500個生態圈成日轉 玩唔黎
岩岩發覺d youtuber好似好多都係1500 2500上r10
1500 係最難玩既league
基本上冇一set 陣係穩住有50 以上勝率
Even 你拎住水兔 月伊 鋼鳥 泥巴魚 deoxys 都有機0-5

唔似premier 同神獸你有三隻100 勁野就唔會點輸得好慘
話說有冇人放pokemon go外掛 我收 tg @chebro33
尼隻game 都要外不如玩番gameboy啦
諗住差30分就r9打埋佢
點知輸到67
之後有幾下應該贏到 都因為心態崩潰 做錯決定
跌返落去2380
應該冇望了
上到2808.. 得番聽晚12-4AM
5SET最少要 44444 先上到R10
連贏10場就得

今日終於有隻10,13,14既合格暗影卡比
下季終於可以用新陣
神獸盃?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞