Pokemon GO (41) PVP 第3賽季

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
https://kikinote.net/158460

再出返黎效果冇左
我有部舊少少既電話點玩pvp都會lag既
應該關部電話事

今日瘋狂打護城龍,g泥同大食花lead
連美錄都遇到

蜘蛛team 25場16勝力保不失
想問暗影立2未洗走frustration, 聽日社群日進化會唔會有三角攻擊? 定係要開咗雙技先得?
有冇人課$8
解碼多邊獸
唔會有, 限定技除非用etm, 永遠都會擺第一個大技位
Tri-Attack 50%
因為太廢所以N記幫佢buff左, 本身20%
原來都係冇用
隻野太廢
你支那人嚟?
唔撚再用蜘蛛 被人針到痴晒線
天狗lead
天狗lead 果team 無咩問題係r7 多好多怪野想轉其他野玩下
我都想玩下雷鳥條team
基本上第1,2代同大陸譯音有別, 第3代開始一樣咁濟
當然, 叫番立方岩聽好多
都係尼個原因, 我玩英文版
玩英文版+1
康事見到寶可夢眼冤
*廢
得隻shadow 係低過1500 今日買埋個etm 就拎得岀來玩

但今日想試左夢夢先打左1 set 都有少少脆皮

同埋真係成撚日見護城龍 shadow 大食花
之前有一場差D比shadow雷鳥橫掃
好彩最後天狗埋到佢尾再掃返轉頭
試過shadow天狗頭對shadow雷鳥 擋完佢drill peck

佢唔驚死咁唔擋我招leaf blade 結果俾我farm 多下就完大家都脆皮 佢擋完就清到我場 果下得返瑪利老母同shadow 怪力
雷鳥其實唔使Shadow既, 用打雷就秒到好多野
其實係因為得shadow 果隻低過1500

Cd 第二隻已經閃
隻立方獸睇落廢廢地,會唔會遲下又有youtuber 又會幫佢點勁全世界都用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞