Pokemon GO (41) PVP 第3賽季

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
An定iOS?

我iOS 打開零晨1-3點 好順無事
最近依75場場場lag,之前停左一排pvp做過啲乜,越更新越垃圾
我就ios,不嬲打左幾個月都好少lag得嚴重,今季打頭25場都好似你咁順,仲要21連勝,之後75場場場開頭lag到完場,肯定冇可能係網問題
Tg group d人懷疑手動整lag對家既bug仲未fix哂
第一頁有link
An, 係最黑人憎咗仲LAG,狂撳佢兩秒打一下,對面就正常速度,好似對面開外掛咁
有啲咁嘅bug架乜我試哂任何時段打都係lag
"最黑人憎果種LAG"
Per season最嚴重 一開波lag 到你郁到對面出緊大技

Lag我係有 但兩日先lag一兩場咁
頭先連打十幾場仲係lag到嘔 終於岩岩打個場完全冇轉一次圈 80場以黎第一次咁順 咁極端
即係你都未咁極端試過連續50場以上lag到kick住左咁
真係未...... 可能打既時段問題
我依80場早上下晏夜晚凌晨試哂都係咁,但終於去到頭先好難得有1場順返後連續4場都順,黎左個5連勝,佢係咪隨機抽人黎lag一段時間
答你唔到 你尼個lag情況我剩係perseason先有
我係哩幾日玩場場一開波就weak connection
打幾秒有對面打冇我打就即刻QUIT咗
到下晝再試又係咁,深夜又係咁
場場都QUIT㷫撚到呢
iOS 每十秒一次weak connection
上Reddit 其實好多人都係咁
不過今次迴響唔大
可能player base 縮水得緊要
N記亦都比以往更過分咩回應都冇
上季已經係咁, 今季係ELITE細招器,
加埋你地講緊仲係LAG爆, 我應該會放棄唔打算數
而家根本switch 唔到
ho lun on9
switch 係delay 2 秒
唔夠2秒都比人開技打左落黎啦
仲駛鬼switch
留意到grasshole 3子上升緊
大食花應該兩個加埋有9%
終於R8
我差1日先上到
但係上咁快,唔係好事
好多anti電蜘蛛既lead
但我25場淨係遇過一次
就係我轉陣,用Azu lead果次
個system完全係針對玩家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞