Pokemon GO (41) PVP 第3賽季

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
捉到隻shadow 小磁怪 iv96
係咪唔好淨化等rocket event tm
打master 要IV max
1500 2500 一般情況要低攻高血高防
為左令隻野更坦, 挨多下招即係出多左fast move
即係出到charge move 機會大D
舉個例
bronzong vs azumarill (水炮)
0 盾
bronzong 求其iv 就會輸
瑪力會係bronzong 出第2次技之前殺到佢
但如果bronzong 0 攻15hp 15 防
就可以夠挨到出多次psyshock 打死azumarill

再高手向D 會搵breakpoint
不過果D 好煩同好針對個別pkm
可以唔駛理住
仲有3 set 贏多5鋪就升r7

用shadow 天狗頭 打左差唔多10場g泥頭 得兩場pose 佬知道點打

其他情況就係一齊無一盾 但隻天狗仲有能量打下一隻
1500都咁多人用g泥?
Get錯爛泥 7左
pose佬係邊一隻
今日25542, 中間14連勝成功上R7
上左7再贏多4鋪 in shadow we trust
G泥比人剋得緊要,又容易mirror
用第二隻
又例如電果隻泥巴魚,同Azu就真係要鬥體質先知邊個贏
點解呢隊1500 match 好耐搵唔到人
岩岩加強左, 又有番人用
咪淨啦
特然15場得6勝
仆你個街21連勝後100場得51勝
連續50場都LAG 以前都係10場得1場LAG
肯定唔係我個網有問題 好順
人地冇啦好快出到招 玩條毛乜
點解我唔見你地話有人LAG到好嚴重
因為真係無咩呢d 明顯既lag 用電話玩

得一鋪lag 到痴晒線 但似我部電話既問題
我肯定個網超順 以前不嬲我都係少比人lag個邊
就算有lag都係唔算嚴重 1,2下咁
依排50場每場一開波就lag得好嚴重
個圈一路轉唔停 好唔尋常
仆街,未更新都無乜事,頭先更新完就好似你咁即刻場場都lag到唔駛打,就算熄左再開都係咁
更新遊戲數據,重裝game都係咁,玩咁耐未試過咁離譜,但我見你地好多人同youtuber打都只係間中lag一次
場場pvp 都weak connection
狂輸
出招"kick"下"kick"下咁都唔知miss 左咁多下fast move
有冇人知邊d招或有特殊效果?

增強拳加攻
火箭頭鎚加防
致命針刺又加攻

Game 入面睇唔到
同埋個效果番番入Pokemon ball 之後,再出黎仲keep 唔keep到?
冇錯真係kick下kick下咁 我尋日今日已經連續50場係咁 我只係奇怪點解你哋依家先有呢啲問題而我尋日已經享受緊呢啲野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞