Pokemon GO (41) PVP 第3賽季

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我會記住唔會再up錯架喇
發覺深夜1 2點打見好多唔同既陣
好多時都唔係大路咁
請假王 班 噴火 大力鱷
係great league 搶到分
終於上到R9
btw
d 人鐘意double team
巨沼+double steel
水兔+ double ghost
睇佢地打個team combination 都唔錯
https://www.youtube.com/watch?v=wQcOuGdSc90&ab_channel=Azaray
水兔+ double ghost
1日7 set 32W 3L
2559 -> 3019
我既衝r10應該玩撚猿
玩premier比人剋到盡
然後打1500又係,明明只驚幽靈
連續3個唔同對手都係隨風球lead

最後改陣後再戰,都係上番2880
好講運
我見D人 (上面條友, fpstick) 咁岩果set 連續派幾次順風lead 4-1 / 5-0 到就R10
fpstick swarmpert lead送一堆stunfisk lead 比佢
前提一定要食到順風
你差120分都係講係2 set 內je
扶多D阿婆過馬路下set 送順風lead 比你
我覺得派咩比你真係好重要
撞太多自爆 頂唔順塞隻烈咬落去
之後一隻自爆都未見過
今日24330收皮
今日頭兩set加埋贏得3場
之後先好好心派左1set順風比我
條片真係痴線,round round都有野比佢隻嘎拉嘎拉剋
24尾跌到22,依家重回24,好緊張
屌 248x 差小小上r9 又跌返落去
通常100%都係睇片睇人地打就順到仆街
到自己落場就含哂撚
加油
巴打們覺得巨沼打master premier league點?
啲自爆磁怪好煩
季前賽3200/3500
岩岩尾set竟然可以5勝, 埋單2770, 破左記錄
轉左就唔見自爆架喇
我換左烈咬冇見過
btw覺得烈咬用流沙定大字燒好 依家好多人都會防燒
大字燒都係陰飛機者
但係平時淨係得逆麟既話好易死
因為唔止你睇左片
而且佢地D片好多都係2500咁上下既對手
好多都送頭
大字燒都可以秒巨金, UFO
流沙好似只係呃盾用
但上到80 energy 先出到,呢個真係好大問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞