Pokemon GO (41) PVP 第3賽季

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
係r5/6 用shadow 天狗頭食到好多g 泥 瑪利老母 mew 同電蜘蛛

玩5 set 52554

電蜘蛛太脆 好易被人插到花 就算debuff 左都秒到
點解咁講
今季先buff 招火技 招式配搭萬能 shadow claw 儲能量ok

又唔算玻璃 有齊正常meta 既要求

最多係唔小心升過左1500/ 唔捨得用rare candy/ 塵係佢度 如果唔係值得升來玩
同埋要有足夠Charged TM轉夢夢大技
電蜘蛛有左Lunge之後冇人用Energy Ball, mudboy橫行
所以我拎天狗岀來但結果係最多g 泥頭

double shadow 打左9 set 52554333 好滿意

聽日5 set 贏到12場就上到r7
我差18場預多兩日上r7
Tri attack 好廢下
繼續吉祥物

50黎呃盾
呃完都放唔到下一下
不嬲都有架啦,ios都有真係mind-blowing

話說我最近行到個公園就周圍跳,我懷疑係個anti cheat bug咗,收唔到WiFi就發癲
俾隻mew玩死
剋晒我全條team
我有d懷疑香港咁遲都未推呢個system 係因為香港最多廢老肯課金打raid
痴Q線 繼21連勝後今日25場LAG足哂 嬴得8場
R7
我打完仲差三場
勝率好低
Lag 到痴線
五秒一次weak connection
今日先開league
暫時電蜘蛛, 水兔, A格幾順
得隻75.4pvp iv
都唔知升唔升黎用好
睇運
我果隻得1460
見到就唔想升
美國呢邊都好多有錢廢老
95場65勝,仲未升,last一set抖多陣先打
今日轉陣打左1set得2勝,轉番蜘蛛就15場贏13場
你蜘蛛搭G巴瑪利?
新手問:
IV點影響PVP? 定係照舊愈高IV愈好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞