Pokemon GO (41) PVP 第3賽季

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
啱啱34333加120分到
s4 rank 9 唔駛勝率
唔知會set 幾多場
理論上會易D rank 10
因為應該會多左d人rank 9
講真, SET到多D人升到R10, 佢又無蝕既
搞到咁鬼難為咩
個個玩爆機流失率咪高 擺明想拖長黎做吊命
搞到個濕鳩pose好似好撚有寶咁
大家D Elite Charged TM and Elite Fast TM 點用
我暫時淨係比過我隻閃月伊學番last resort
flying cup 可能會比隻shadow 雷鳥學fast move
固拉多火拳之後應該都係隻雷鳥

last resort 作為cd move 睇下今年十二月會唔會岀返
白海獅兩招
打過白海獅幾次未感覺到點解值得
隻隨風球buff左之後,唔使再用佢嘛
懶惰玩家突然2 set 5:0上到2440
睇嚟今日要玩埋佢
雷鳥, 另外就幫隻舊既鯉魚龍學水流尾
用黎打2500既克雷學打草結

如果佢肯出升IV既道具就好
1點1點咁升都好
都唔知買唔買cd既etm好 其他幾樣唔吸引
本身冇打gym 好想佢快d出coin任
佢算有良心架喇,唔使課金都買到
打完今個season
ultra 同master 都打得太差

ultra 用2隊
open league: 鋼企鵝+鬼龍+飛機(比人睇通晒, 下次唔用lu)
premier league: 瑪妞拉+奇異花+巨沼(打左個百場瑪妞拉經驗, 想贏分勸你唔好用瑪妞拉,
最慘係比肥大lead 2盾硬推...明明冰系都搞唔店肥大)

而家用左dust & candy 升左克雷下次ultra 用

master premier: 怪力lead + 巨金+鯉魚龍
我隻巨金冇15攻好蝕章, 但我得佢一隻
鯉魚龍得iv 84, 但我有隻100 有水流尾未升
睇下會唔會升番隻100 replace
另外肥大iv 都係冇15攻+唔過iv 90
又冇神獸
master premier 真係唔知點搞好
克雷nerf左,之前升左都唔想用
Nerf左招月爆姐,但隻野本身都勁;仆街今日最後嗰set 5勝 24尾,有機會衝
ul premier 用瑪妞拉既目的有d難明本身隻野係用來屌鬼龍

將佢換成噴火龍應該已經會好好多 至少會有一堆一定贏既lead
純粹有愛
season 2 都用黎打過master premier
都係輸到67
想請問下三連excellent throw係咪仲係班吉拉仔呀?
如果係嘅我棄喇
dllm 剛剛岀現3盾bug

好撚彩最後果隻係暗怪力對白海獅係咁cross chop
唔進化得既御三家有乜用
呢三季新高
仲有5場機會,但唔打了
對住post佬好撚攰
同樣都係冰lead, 暴雪王好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞