人血饅頭賣淘寶護膚品店主疑似許智峯議員助理

934 回覆
673 Like 65 Dislike
係佢死都唔講咩產地
小學學歷係咁
你賣野唔講產地點比到人信心
佢開po之後我秒回問請唔請人,我就pm左佢,都係問我識啲咩,背景,幾時番得, 但嗰陣時凌晨同佢講咗幾句就話第日再講,佢琴日搵我繼續傾,問我邊日番到, 跟住叫我留contact,留左,佢態度都ok ge,冇問古怪野,好正常
樓上都有人話佢地閪,等緊cap圖
睇咁耐,就係得個樓主甘比同Homo.Deus係度推post屌。又無證據話人用淘寶,做晒標題黨。仲要無啦啦quote間都無乜人識嘅咩真黃店factiv,唔係見工自怨,都睇怕係做鳩行家啦。

呢啲就不推post由得嗰兩條友自己慢慢推啦
Factiv都唔識就去查啦
咁大間野唔抵得間ig shop
咁其實佢有無賣淘寶野
其實factiv都真係唔係不知名可能你冇用開護膚品唔知。甘比絲喺原本嗰個po都好早就提出咗concern。雖然唔都覺得間嘢好鬼但無可否認個po名真係改得唔太精準
M記藍到咁
手足有志氣既,寧願自力更生
期間可以學下點做人,點Sell野
呢D野,又係出面比錢學
做得差既?私底下好聲好氣同佢講囉
好似某黃店難食,我私底下同佢講廚房佬講
有D野,家醜不外傳
對外既撐,對內既,關埋門嘈啦
同埋出面市道真心唔好
5舊水地盤都有人狗衝

利申:我覺得佢地小本經營,未去到又麻雀又鋤大D又閃卡既人血饅頭
你好似係見工巴打?
你係想講公司弱智用Instagram請人?定你自己弱智用Instagram主動問人係咪請人?我睇返個chat record 好似係你問人㗎喎
我覺得巴打係揾緊一個正常番fulltime嘅地方 而佢地嘅post亦講到自己係一個正經start up本地品牌請緊手足咁 點估到係50/h一個星期都唔知番幾多個鐘office都冇嘅連登版ig shop 覺得唔啱自然冇需要繼續傾落去 莫講話主動比cv嗰啲

希望店主出嚟解釋手足嘅番工模式到底係點 如果係炒散模式 好心你個post就唔好講到已經比左一份安穩職業佢地咁
樓主topic寫得太大
宜點未fc到
依個護膚品牌子會唔會痴線咗啲
https://lih.kg/2191598

佢地叫人ig dm佢地先
佢自己唔開POST極強調請手足
問咩產地就話係手足心血
吹到話請咗十幾個手足
但又冇工作地點咁大疑點冇人會開始做佢
店主吹到咁大又咁吋
好明顯
左問右問都唔問EMAIL
其實喺原本個po入面各位巴絲打都真係好聲好氣咁問。我當你捐錢都會調查吓間charity啦,咁佢既然主張自己請手足,咁問清楚都唔係好過分嘅,畢竟我相信如果唔係因為佢黃,我諗一般人都會prefer有保證啲嘅大牌子。
嘩 一開始有留名
諗住遲下要買先研究成份呀產品之類

原來又係饅頭
而家追完post反而識多咗其他黃牌子
一陣搞到智勇出黎澄清話繼續撐就好笑
玩咁大都冇計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞