人血饅頭賣淘寶護膚品店主疑似許智峯議員助理

934 回覆
673 Like 65 Dislike
推到店主出黎解答疑慮
我理鳩其他人用火星食材啦, 關呢件事鳩事呀?
而家係佢自己話用緊歐美原材料啊, 證據呢?
咁唔直接講係中國入口材料
搽精液邊到傷有大量蛋白質啲女女吞落肚都冇事啦
成個post睇唔到所謂證據
連個標題都係估估下
寫清楚招聘
用中國食材減低成本我明,但護膚品唔同,基本上所有牌子都係歐美國家生產。如果我知啲護膚品係由大陸嚟,我真係唔敢用
抄logo證據確鑿
見到佢個澄清真係少嬲
影十個屋企
好啦對唔住咁多位,係我柒開個po名咁柒
令咁多位誤會

不過希望大家都認真望吓#1嘅疑點
咁智勇都比佢地做自取點

仲想點?
係咪得我一個睇唔明樓主做乜
FreeLogoDesign, Online Logo Generator呢啲唔係拎黎做商業用途...
唔通用黎交功課呀
正常應該係晒email 到好快攞到,print 一 print screen 就得
宜家兩日都比唔到出嚟
可以追返原本個po就會明!
又係你隻月野臭雞
智勇都受騙囉
但係咁講,佢自稱自己有成十幾個staff,咁都搵唔到個人去畫一畫個logo咁盞鬼
全個POST 得你係咁用智勇想人唔好出聲
似係你追擊智勇想人退黨
Btw出面好多係有中國料,但是人地係唔會講咩來料,只係講咩地方產,講少少小知識錶個啲材料分件送去大陸做成品,既話大陸料可以送去越南加工之後寫越南產
你唔知會就可以繼續用大陸野?你覺得係安全啲在唔知情況下
咁你又啱嘅,成十幾個staff (雖然唔知係咪真有其事)
我有無理解錯?

Professional use要俾錢㗎喎
係,你話estee lauder或者資生堂佢哋用嘅原料係咪大陸嚟我唔知,但係人哋的而且確係有一個完整嘅工廠,有scientist有qc。我明白舖頭仔冇可能可以做到一個咁完善嘅生產線,咁所以我都要用其他方法確保到產品係安全,最簡單直接就係睇下啲原材料係咪由中國製。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞