人血饅頭賣淘寶護膚品店主疑似許智峯議員助理

934 回覆
673 Like 65 Dislike
咁佢真係借智勇名呃食
智峯啱啱割左蓆了新post del番佢啦
你鐘意啦
唔關佢事又要講

一個手足偷野比狗拉咗
跟住媒體條大題寫,黃絲年輕人偷竊被捕
咁都係事實,但係咪無問題
睇完會有咩感想
你自己諗
事實同引導思考唔係exclusive 的
淨係話白鴿助理

同埋subject 記得寫埋牌子名

好多時verify 黃店都會上兒登search 下個名, 唔係遲下沈底就無人知
同樓主講啦
同樓主講啦
係,應該topic開埋名
最大問題就係點解人哋冇就代表你就可以大條道理冇。人哋做得唔好所以我都唔使標明?Goodest logic
店主肯出黎回應未?
咪話我唔教精你 係有良心嘅 收埋你啲爽膚水同精油 專心做技術含量冇咁高同低啲機會致敏嘅手工皂
唔好不推文啊

你地上得連登搵食,就要預左嚴格
賺左2000幾個支持者

拍下屎忽走了
唔係絲打真係唔識
依家識都未遲
嗰度成班絲打追擊人都好勁 會喺嗰啲垃圾牌子嘅page/kol瘋狂追擊
有佢哋幫手一定會有更多人認識佢哋
所以靠晒嗰啲縮晒成件事嘅巴絲打幫手喺嗰度鋪
咁我唔知喎,我淨係想同大家講大家嘅概念錯咗姐,大部份護膚品牌都冇lab。
有乜奇怪,咪就係咁囉,買來不同嘅精華原料返嚟溝囉,或者OEM,根本就係咁樣。
題外話,你哋知唔知道之前所有喺香港進行包裝嘅產品都可以叫做made in Hong Kong,所以你哋用緊大部份嘅護膚品牌,所講嘅生產地其實可能只係包裝同入樽嘅地方。

所以黃店係唔容易做,因為行外人將個標準要求set到好高。
虛心求教 啫係大護膚品牌都冇做qc同其他安全測試?咁宜家大家成日講嘅抵制大品牌做animal testing又係咩黎?
ok sorry我錯
btw我見提到痴線西,其實交俾痴線西狙擊都好
我平時都未必日日上連登嚟緊幾日都開始未必得閒
俾痴線西狙擊又可以開返個好d嘅標題同改一改內容唔洗咁多人誤會
許智峯係邊度澄清左
push
我po咗過去啦,大家都可以去推下,打咗篇嘢好耐推唔郁了
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞