人血饅頭賣淘寶護膚品店主疑似許智峯議員助理

934 回覆
673 Like 65 Dislike
推推推
追完post
其實見工張圖第一句就問你"背景"先,都證明佢係想請手足啦。人地交代講10個,規模唔大,又開始質疑人地10個咁多,無地方點做。然後一個post落黎已經變到肯撚定間鋪一個手足都無請。

同覺得有好多黃店規模唔大,身邊有人都係呢一年自己開始去做,唔係間間一做就一大舊錢射落去 / 本身有店變做黃店 (當然咁樣做係可信好多),都係土炮式咁半學半做咁經營。同明明同一個post有好多人話自己1-2個都做到,都係咁賣,大家又覺得無乜問題。覺得大家殺紅了眼,加太多想像
你係之前話like人個page就要人影相個班?
邊有攝影師會幫人做埋其他野呀

其實你有冇望過佢地張form
佢地交收要就手足放學時間
你知唔知呢啲時勢$50/hr對學生手足其實都唔細
尤其是屋企都冇得返個班

你咁本事覺得$50/hr唔稀罕既
人地講$50/hr個時你就講唔岩啦

而且搵工一定要請你架咩
人地唔請你就話間公司唔請人
定你最近見工間間都唔請你連pt都唔請太嬲發癲
不過對比你同其他巴打msg話搵工啲對答
正常人都唔會揀你
公開盤數都算啦,事實上可以點樣公開手足名啊on9你估上市公司主席咩
我老母朋友一個人做宜d護膚手作

搞得仲掂過佢靚過佢

你同我講十個人

我點撚信
環保啲天然啲冇咁多chemical
我都用緊朋友比嘅手工皂
就算我出去買 都唔會買ig shop嗰啲
名布泰 iherb大把我揀 有埋成份睇
其他?

請問有幾多個呢
望過個po兩眼
見係咁sell佢啲products就冇追
冇人話公開名單....
我估最多東南亞,泰國
歐美應該機會好微
Cls push
上個post睇完仲諗住支持添
咁都可以影出黎啊
想支持前睇清楚先
仲有佢個澄清 針對埋
即係睇曬原po店主嘅回應你都覺得佢自稱請咗十幾個人但無地方返工係合理?

其實我本身係比較質疑佢產品製造過程同成份來源,如果佢大大方講自己係細公司,唔扮請咗好多人,唔洗搬咩手足上枱,雖然我自己一定唔用呢d product,但我相信總有人喺知道清楚嘅情況下願意買,但係佢自己用咗請手足做招徠先,再極度前後矛盾
可以推到佢出黎
而唔係未証據之前就屈鳩人淘寶貨,同實牙實齒話人唔請手足
麻煩 整唔出咁多泡
你想話其他人係factiv打手?唔好玩啦
留名先
本身睇完post有d興趣
追晒post原來咁衰
推到更多人睇到
其實公唔公開都事小
啲PR咁嘅樣,問多兩句都起晒鋼
做咩生意都死話知你係開善堂呀
Iphone影炸?
我估佢係巴打?唔知道factiv喺絲打們心中嘅地位
佢都知自己愈回應愈7所以直頭唔回啦
還掂賺左2000幾個followers已經好成功
好多人中伏follow左、真係要推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞