人血饅頭賣淘寶護膚品店主疑似許智峯議員助理

934 回覆
673 Like 65 Dislike
唔好意思我講緊佢ig cap screen
你先啱
吓,乜唔係不嬲都係咁㗎咩
我睇全部post都係咁
我啱啱grad咗2年
好心屌前理解清楚先啦,hr見工會問lab room有咩設備?我真係打個突feel到有伏
講緊ig dm
我都係grad左幾年
屌 邊有人會咁on9幫襯佢 乜資料都冇 店主又乜都唔曉 我去幫襯factiv唔好?又黃又好用 最緊要真係做科研
護膚品都係用番牌子野比較好!真係爛面搵醫生都救唔到你
店主話唔再回應連登仔啊錢已袋理撚得你
一句黃請手足講個信字
講咗好多次
Essential oil唔好擺上面

搽精液都無咁傷

點解無相關經驗同認識嘅人都可以出skincare brand?
最7係拎連登上位
我科學又得,宗教又得
睇你想我開邊樣

就算當係食人血饅頭,食得幾多?
難聽D講....夠麻雀,閃卡,鋤大D咁大食咩?
連智勇都比個自取點比佢地小本經營
我地又有咩資格出聲?

咁當然,就咁睇件事
兩邊都處於一個不信任
一個就係咁問
一個就係咁解釋

緣份,我都唔信
但只係想大家包容下姐
見工嗰個唔係我呀,我係樓主,見工巴打係#4
好多文盲仲講見工
我估第二點,應該係創造就業機會掛....

我諗係吊下命果種,好等零收入
對其他立場黃既ig shop唔公平

你意思係覺得人血饅頭都無所謂?

邊個係咁解釋
Glorie店主無解釋過任何#1疑點
Cap出黎比人睇啦
我好慘,問下offer個post要做咩就比人屌我態度差
明明店主仲差
你連登打住請手足旗號,交代下唔過分啊
Ig見工已經夠on9,仲想我ig 比cv?
唔好混淆視線 話ig shop手工皂都冇認證嗰啲 番梘停留喺身上嘅時間少過一分鐘 敏感機率冇咁大 製作門檻亦都比較低 而且其他ig shop冇用請手足 當自己係skincare品牌咁黎做招徠

精油 爽膚水就完全係另一樣嘢黎 一個淨係讀咗60個鐘香薰療法嘅人係冇可能整到一個可靠嘅配方
買左嗰啲絲打自己酌量用啦下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞