人血饅頭賣淘寶護膚品店主疑似許智峯議員助理

934 回覆
673 Like 65 Dislike
推到上熱門班傻仔都睇唔到
係1.6一程仲有比人捉到就500蚊
我係度呀

見你成晚好積極,就想請教你點找証據去証明呢間野有問題

講到尾,都係唔想跟身太貼
但你又講到炒車就炒車
所以睇下你點和佢炒
知唔知skincare 依啲野用係皮膚上面 用錯 搞衰咗個皮膚有幾麻煩
唔係大陸野 就應該直接show 張單出黎 話比人知
黃唔代表可以咁樣賣野
影個「工場」都得掛
仲要大大聲比人知添
你哋呢啲狙擊手最閪就係呢啲態度,係要一副老奉嘅嘴臉去jer死同路人為止

你又屈人又抹黑人,之後仲覺得人哋事必要答你咁,係咪on9?

你又無份打本俾佢做生意,憑乜撚嘢問人哋公司架構規模?就係因為你開個咁嘅抹黑post,人哋就一定要覆你?而家鬥惡鬥大聲?

我係店主都一撚定唔覆癲狗
唔緊要,係我提議既,我都會講聲sorry

咁有人唔信佢地,當初龍門一樣係咁比懷疑條數,最尾放條數出黎對簿公堂

咁呢家有人懷疑佢地工作地點,請人數量,貨品來源,唔想又再一次係咁
當然,我都唔想佢地咁樣去公開員工名字

但係人言可畏呀
搵個人/鋪同佢做擔保
佢咁嘅行為連第一個信心都俾唔到人
如果hurt到你真係sorry
上得連登搵食就預左
人言咪你哋囉

光時夠話請手足啦,邊有人verify 過
小本經營 自家手工生產無問題呀

問題係無提供工作地點 但又請10個pt
唔通一星期10個人輪流上佢屋企返工?
而另一創辦人陳小姐就謂,盈利扣除成本,除了安排職位,亦希望為被捕的抗爭者,提供可持續進修的課程,並承諾定期公佈跟進個案及相關的財務報告
quote from蘋果日報
屌,人地有能力證明到啊
仲有大家都唔好覆宜隻癲狗啦
我都係退後一步諗姐

爭唔落,但錯唔哂
唔駛趕盡殺絕既,有咩野咪IG同佢講囉
起哂鋼同人講野,任何人都燥啦
無公開過架,咪撚出嚟柒啦
咁人地無能力去証明
唯有自斷雙臂,咁你受唔受呀
而且光時都要浸一段時間,先有能力去証明
唔受
都係果句,都係唔想趕盡殺絕姐

比你殺到佢又點,咪換來其他想做小生意/經濟圈卻步
自己去facebook search hashtag光時月報

琴日見其他po宣傳仲諗住聖誕買嚟送畀人
依家不了
咁我知你咩身份了,和你結尾了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞