人血饅頭賣淘寶護膚品店主疑似許智峯議員助理

934 回覆
673 Like 65 Dislike
Bu science
暫時齋睇對白確認唔到佢真係冇請過手足
同埋如果佢覺得手足=立場黃嘅人,佢只請黃嘅又真係唔出奇&唔難(甚至乎佢話用左幾年產品都係手足做,如果佢話由2014年計起嘅手足,又吹佢唔脹
但佢答到1999 似是疑非係抵鬧嘅,同埋如果佢想當啲問題係interview 咁ig dm 會唔會有啲兒戲

利伸:揀skincare 唔會揀佢,成份又唔清楚又冇test, 但只係覺得要插佢冇請手足&淘寶貨唔夠證明 而且標題燒智勇燒到應一應 保持距離繼續觀察
Lm
浸中
佢真係智勇d pt黎
Science 已經夠乞食 仲要浸中
仲要50蚊offer問offer 同個post要做咩就比人話態度差
間鋪態度係差 但樓主都唔係好得好多
一開波乜證據都冇就屈人係淘寶嘢 問你攞證據就話冇唔重要
好多ig shop賣呢啲手工皂一開始都冇工場啦 邊有咁多錢?
佢出得呢個價都係預請啲小朋友幫手整下唔係咩高技術
你話請手足冇證據 間間黃店都冇㗎啦咁 想要咩證據?
又要保護身份 一陣人哋答你請咗你又會問點證明佢係手足
疑點利益歸與被告你有證據佢真係呃錢再講啦
定想逼到間間黃店好似龍門咁乜都要回應?
連佢啲product都未試過點知人哋得唔得?得唔得呢啲好主觀你唔中意咪唔好用
為屌而屌咁
利申 未聽過間嘢
無lab又無固定地點,又新品牌出得幾件產品,點樣請到十幾個手足先佢講啲好矛盾囉
佢敢舉旗,我實支持(雖然我唔用佢D野

所以大家先做到黃色經濟圈至今
大佬,佢宜家上連登搵食扮請手足
點同其他ig shop
黃圈比宜d人搞灣曬
萬零二萬既工唔可以問offer?

你見工唔知offer就去見?你啲時間都幾唔值錢
正常都知大概咩價位先會見,唔好嘥大家時間
收撚番主題話人淘寶先再講啦,抹黑老屈
岩呀....

就算佢做得唔好
又唔駛一下子判人地死刑既

假設店主實話,有10個8個手足做緊
你應該覺得開心先岩
因為筆錢無集中哂1-2人身上
我估呢D野純利都唔會多
平均分配比手足,每人派舊餅仔止餓咁
佢文都唔會睇曬,簽約個陣應該hr叫佢簽就簽,成隻死狗咁
唔知就了解下先啦廢柴
我唔係樓主啊屌分清邊個打邊個再cm ok?
好野,見工自介都要人地慢慢chok你先肯逐啲逐啲講

『技能bio chem底』
『電腦打字識少少』
『Science』
『BU』
『Lab算唔算』

即係咁,你約炮都要有相喇?張張相都戴哂口罩遮遮掩掩 唔大方咁 人地點同你上床呀?
留名跟進
個傻仔嘈唔過就叫你返老母個西cls
弱智,一開始平台都用撚錯啦你會唔會用youtube約炮啊
咁不如做m記...
都話我唔係樓主
我冇講淘寶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞