人血饅頭賣淘寶護膚品店主疑似許智峯議員助理

934 回覆
673 Like 65 Dislike
有冇比錢啊
唔係質疑佢嘅身份,亦都唔排除智勇信錯人
但覺得樓主個標題落得唔好:淘寶貨<- 冇證明
而呢樣未證實嘅野喺標題度已經同智勇掛勾左,有人有心搞事就唔會針對間店,而係針對智勇
我知你覆左好多次你唔係樓主了,不過我指燒到智勇係呢個意思
其實我都有諗過佢會拎2014打後嘅手足嚟講
不過起底就見到Glorie店主無耐之前仲喺外國讀書
如果佢真係話幾年前已經請緊手足,咁就好似仲假
我係樓主,sorry係我柒,個標題衰,下次唔敢啦
應該俾分level收費
普通logo係free
靚少少就收$59
度身訂造就$199
咪好似canva咁

至於你俾咗錢拎嚟點用佢點控制到
我相信智勇係好心做壞事姐
2000幾條朦撚回頭是岸唔好支持錯左人
依個護膚品牌子會唔會痴線咗啲
https://lih.kg/2191598

本身睇到都唔覺得啲咩 但睇到店主嘅回覆... 真係自己入去睇吓就會明
同埋大家唔好聽到 手工2隻字就扯旗當係靚貨或貴價貨
手打魚旦手打牛丸咩
樓主pin
手足整,你分化
借人過橋好仆街
講左咁耐 証據又無理據又睇唔到 淨係見到d人一味叫人地舖頭証明呢樣証明果樣 又改個嘩眾取寵既標題引人入黎引發罵戰 究竟係人地舖頭有問題定私怨撚出沒注意大家心知肚明

Gloire個態度係差 樓主態度亦唔見得好好 你去見工講句手足講句之前搵幾錢就老馮要請你 唔請你就開po 屌人無請手足無lab無做qc就砌生豬肉話人淘寶野人格扼殺 唔知道以為你買左入左貨中左伏知道人地隻野係邊條淘寶link 買

成個po 就不停提另一間黃既護膚品店 話人地幾好幾好 唔知道果幾位巴打又點解釋咁多黃店好提唔提淨係識提一間呢

黃色經濟圈定黃色批鬥圈大家諗清楚 人地藍絲死都唔割柒左都唔割 我地就乜都未發生就割定先 捉鬼大過天 你話你見到佢老細大魚大肉 淘寶link搵到佢佢用咩入貨就話ja 個運動一直落去 有手足就上緊庭 有手足無工返 再係咁落去黃店執得一間得一間 生意蕭條 777見到乜都唔洗做我地自己就批鬥自己到死啦
又認錯樓主證明你閱讀理解真係
我pin咗啦

我係樓主,見工嗰位係#4巴打唔係我,希望大家唔好再誤會我開post係同見工有關嘅私怨。我唔識Glorie店主佢亦唔識我,我亦無見過工,呢個post完全無私怨成份。

開post係因為睇唔過眼佢用扮請手足但其實無請過呢一招嚟呃錢。
如果佢只講自己立場黃,唔擺手足上枱
咁疑唔疑似淘寶貨只係願者上釣
但佢用「請手足」呢個牌頭想人幫襯,但其實無請,就係呃人。
咁有心打咁長篇文回應但唔撚用腦睇
解釋到煩啦屌
er,因為factiv係最出名最多人識嗰間咪提佢囉,連佢哋本身個ig都有follow factiv... 你可以因為佢係黃店就盲撐冇問題,都要顧及都有好多人只係將間舖頭黃唔黃作為其中一個考慮因素
太多人誤會,我一次過講再自pin

對唔住咁多位,我個標題係柒咗,下次唔敢,diu細力d

我係樓主,見工嗰位係#4巴打唔係我,希望大家唔好再誤會我開post係同見工有關嘅私怨。我唔識Glorie店主佢亦唔識我,我亦無見過工,呢個post完全無私怨成份。

———

有人話睇完唔知做乜,會員 jj 小心地滑喺#360話:
依個護膚品牌子會唔會痴線咗啲
https://lih.kg/2191598

本身睇到都唔覺得啲咩 但睇到店主嘅回覆... 真係自己入去睇吓就會明

—————

開post係因為睇唔過眼佢用扮請手足但其實無請過呢一招嚟呃錢。
如果佢只講自己立場黃,唔擺手足上枱
咁疑唔疑似淘寶貨只係願者上釣
但佢用「請手足」呢個牌頭想人幫襯,但其實無請,就係呃人。
Pin完d人都係文盲
所以已預備要係咁copy and paste
不過呢2日我可能有d唔得閒,盡量啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞