[I/A] Dissidia Final Fantasy Opera Omnia [5] 蒂娜是最好的起手角

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我諗留返d卷追返下個斷章角色d EX, LD仲好
睇返デッシュ都好似幾勁
呢隻game洗唔洗練healer?
要,依家有白貓POOL,其中一個有復活既最強HEALER
星期一出加蘭得bt , 零式七姐ld 前者純攻擊手加推推,後者上弱點追擊型,都沒什麼期待,已有前者ld期望唔駛抽爽過關
加蘭德冇手術嘅話...
七姐除咗登場event
直情好似冇出現過咁濟
都有架
哥哥斷章 乜乜幻獸極 果啲

再之後係 desh ,yang ld ,後者純攻擊角
再之後係faris ld,有啲期待
請問防具係咪第一專用升爆換第二專用升爆最後換7星專用就掂?
另外有件好似飾品咁可以裝係防具位係咩黎?

7星以外嘅防具都係用嚟開被動技only
好似飾品嘅係咪講AF?
雖然唔知點解佢設定可以裝喺防具位
但其實冇用
都係用嚟食,刷AF
有冇website可以睇晒咩人件第一專用防具有得打咩人只可以換?
https://wikiwiki.jp/ffdic/%E3%83%87%E3%83%BC%E3%82%BF/%E8%A3%85%E5%82%99%E5%93%81%E4%B8%80%E8%A6%A7/DFFOO#protector

簡單嚟講凡新活動角送兩把一專防
主線新章唔送
斷章都唔送
明晒, thanks
其實斷章完成都有送兩件防,但前題係未曾擁有過該角色專防
其實防具 唔需要講咁多,當你唔夠cp時,自然會尋求更高級防具(用章換 / 食道具真化)
武器升lv果粒野有冇話打咩關多D?
果粒野
紅草莓:打共鬥 用幣換最快/巨大仙人掌/等秋季活動會開魔法壼關卡

突破石:賣武器/逢星期一用950 d幣換
共鬥打邊關好?好似都唔多人打咁?
最新event 會多啲人打,lv 150會多啲人打
依隻喺街未見過人玩過嘅驚都有新人
實在太滾動
Squall招自動追加攻擊係點先有?
技能盤,喺ld嗰個分支度
其實隻game係好玩
hard core得來又太唔難抽

劣幣驅逐良幣
請問一下紫幣係咪打贏任何一關200lv 關就有?
要Complete先拎到
終於搞掂隻無頭騎士,超簡單
要complete 好難
分開幾次打
雖然都唔洗強求
7星防暫時未去到人人要有
CP唔夠可以裝少啲廢技
大部分角真化防具都勉強夠用嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞