[I/A] Dissidia Final Fantasy Opera Omnia [5] 蒂娜是最好的起手角

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

而家啲角色太勁關係,冇咩難度輕鬆打完
有錫非EX LD 駛唔駛換埋佢BT

光戰一把都唔比我
儲50b 幣換,認真的,機率太西了
用啱人就得,冇ex都照過
但係無光戰LD
50B 幣我賣曬啲重覆既有
又要抽到補底先中BT....
終於過到白魔姐真係好勁 攻守兼備
就嚟2021都仲幻想BT可以靠抽
之前追錫菲LD出左3把bt先中把ld
有咗auto+之後終於可以自動打幻獸農場
所以今個月冇買月票
各位巴打

我明明照足youtube片的教學來打超越

但永遠都同影片有出入而過唔到

明明武器防具照跟足

連天球都好過youtube

就是過唔到關
打緊邊關
開局順序唔同其實都有影響嘅
AF有冇刷過?
超越1的決戰

只要一比對面行動等同輸了
開局次序是一樣

但行動多幾回後我方行動次序就亂了

而最明顯是youtube片內永遠打miss或最高brv值

而到我打時miss是沒有出現或敵方經常用all攻擊

AF也是刷到差唔多最好
所以我最多都係抄隊,唔會跟足點打,因為行動順序好難一模一樣

btw, 我睇返我係用cecil聖騎+cloud+加布拉斯過的
我是用呢隊打

有冇巴打可以教授點打
認真你呢隊跟唔足youtube打法係好難打的,強烈建議唔好用飛機佬,吹飛主要攞嚟應付round2火炎,但其實cloud+c技放隻吹飛角已夠做,換隻加布拉斯之類識落debuff同強制break嘅會好打好多
巴打

要打散兩隊從重新打過?
樓上巴打如果有"FFXV グラディオラス"、"FFII フリオニール"既LD的話。不妨參考以下依隊仲好
https://youtu.be/R5N5yFNwfN0
反擊 + 補血隊可以輕鬆打。round 2火炎用call技就可以輕鬆處理
可以用大樹換飛機佬,帶吹飛c技,保險啲帶埋洋蔥方便battle2吹飛
巴打

你介紹的頻道入面

冇片教開門個兩關的隊如何打

所以我跟唔到你介紹條片
巴打

我已試了你的推薦

一冇片輔助我在第一層已用曬所有技

之後輸了

之前200難度關卡 我只識用FF5主角+蒂娜+楊

一比對面行動到我就會開始輸

最需光騎又唔比關關用
你用片中嗰隊重新打過第一關開門吧
反正第二關門既角都唔會參戰,唔需要重打

上面係我當時用既隊伍,FYI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞