[I/A] Dissidia Final Fantasy Opera Omnia [5] 蒂娜是最好的起手角

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
火力唔係tifa嗰皮
傷害要靠隊友幫手增傷
勝在無負荷1技次數多
疊夠3層又全體rebreak
早起的雀仔有蟲食
免費中アシェラ LD
Aerith LD出第二次我都未抽到
Tidus LD係新嘢反而中兩次
我正式宣布OO定律
當你BT武嘅第一個井或者換咗BT
你之後啲活動必定會再抽到
但當你唔夠石井同換嗰陣
係絕對唔會中

利申井完今日免費再中
井完都仲有咁多石剩
Sor 太激動記錯
係用藍幣換
原來你唔知今日同幾日後都有機會補中tidus bt
想請問大家(其實我想大家阻止我),BT武係唔係真係唔好追,等日後夠BT幣再回頭換?
國際服出緊賽菲羅斯 (Sephiroth),係我最鐘意既角色,10000石已經抽齊(除咗BT),好想抽埋/井埋BT,但我理性知道應該要留石去抽之後既角色先可以玩得順順利利。大家快啲阻止我啦

另外想請問各位點換第一件8*防具?我完全唔夠打lufenia關拎高級防具幣同BT幣
新手目前基本係應該先向滿所有召喚獸被動?(暫時武器全部滿突, EX真化滿突, 防具7*真化滿突, 類似飾物嗰粒野抽中2個雙頂級+MAX BRV, ATK, 1個唔係頂級既MAX BRV, ATK, 每日慢慢打召喚獸拎POINT)
或者我方向行錯,希望可以指教下目前點做先可以最快100%打lufenia關
(目前評錯唔錯既角色, LIGHTING(全齊有BT), FF15 グラディオラス Gladiolus(齊武), Sephiroth(欠BT), 仲有一隻事後發現得80分既KUJA(LD))
Yes ,幻獸被動升滿差好遠
Bt 武係好型,但機率太西,請儲夠125000
我咁耐以來井左三鑊bt 計劃緊將某啲垃圾bt 賣掉換幣(前題係已經用左佢打過次元最果 超越)

我唸你應該差個輔助角,而且之後有啲關會剋雷屬角
知會中但唔知真係會中
BT都賣因住佢遲啲buff你dum心口
首先抽bt 就要預保底先抽中,你難得1萬石抽齊,重要用多11萬5石先有bt 係相當唔抵,而且錫菲手術前真係冇乜出場機會,你大可以等之後再出個陣先抽,尤其新手冇角留石抽其他重好啦

防具嘅話紫幣換嘅應該係7星防具,8星日版都係出咗冇幾耐。200lv關一般因為設計畀當期角打,所以正路3隻恩惠角完全體可以打贏,當然部份強力角可以落場打,3隻都唔用恩惠角都得,例如雷姐呢啲,不過好似雷姐呢啲純打手係一定要配輔助角,3隻純打手係冇可能打,詳情可以睇返攻略其他人用咩角色,而我見你未有輔助角,所以200lv可以擺下先,至於拎bt幣嘅180lv恩惠關要打贏的話一般1隻完全體+2隻半完全/2隻完全體恩惠角應該可以打贏的
已突滿唔怕賣呀
係打最果會冇左全隊恩惠
井BT會唔會太勇
我都係課返月票,夠就換,抽唔到就算
多謝哂大家,依家努力刷召喚POINT
免費抽中啤牌
黎緊活動應該有恩惠,有著落
近幾次既抽,下下去200-300卷先中d LD,今次去拎多300卷抽乜7都冇

年尾都要咁讀我心⋯⋯真心灰
賭徒好勁依家

依家都好撚懶 成日抄人隊就算
係咪棄驚先兆
打Raid又長又悶
寧願打六人隊
一舖嘅時間越嚟越長
我玩得最顛係最果頭十關嗰期
嗰陣角唔夠用,過完又拆再過再拆
勉勉強強夠角打到最新嗰關
打打吓就一晚好撚正
換隊之間可以休息
聽日出艾汀LD board
Ld point係咪未出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞