[I/A] Dissidia Final Fantasy Opera Omnia [5] 蒂娜是最好的起手角

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
前提係你有3把已經真得嘅bt

btw等緊綠Yuna
抽中果期角色把LD其實都幾好過200喇
再唔係可以清下D舊斷章200拎紫幣先,依家D角咁勁易打好多
今次250用雷因斯,傀儡師加巴茲可以輕鬆打贏,不過前提當然係雷因斯同巴茲要滿裝
200有得拎BT書架咩
冇傀儡 巴茲得bt 冇ld ex
抽左姊弟 ,試過姊弟 暗雲 ff11個銀髮女,打到30%唔夠力,諗住試下暗雲換ff7隻貓會唔會好d
今次250我抄咗依隊咁打,姊弟真係好鬼大力
https://youtu.be/v_5wSgG6WzA
冇巴茲冇人權
另外兩隻都有但過唔到
有冇人掛姊弟 想add
最近新出果D關有架
仲差2個B幣又可以換B武了
暗雲或者姐弟
我用綠左既白貓 加飛機過左最近呢4關,夠鋼用的,只要唔係每把都突滿
10張卷就中左BT香草唔追了
日服新手留名
想問下有冇巴打唔介意add一add我fd, carry下小弟,thx
名:宮永照
ID : 324107892
同埋想問一下姊弟pool暫時有300幣,應唔應該衝多100幣換真化書(已有bt)?
因為我見攻略話姊弟要真化先勁,但係新手又無途徑打
add了,你300幣有冇其他嘢換先
thx,本身抽到一把LD同EX,一係換多把嚟突,但係感覺上bt真化書會抵d?
馬修ld有冇?300幣應該攞嚟換冇嘅ld or ex比較好,因為bt真化完要再突破先有用,但新手係好難攞突破石的,而真化書相對易有好多
都已經有了。想問下真化書邊到打到,完全唔見有
BT武真化書要打贏 lv200 先有 突破磚既素材要打贏 lv250 先有
真心唔適合新手挑戰,分分中老手們都會被考起

如果巴打真係先要玩落去,個人覺得先儲多d LD武會比較實際…
EX武都仲叫可以每日打仙人掌,慢慢儲ex幣換…… 好用既LD武miss咗 / 抽唔到的話,真係會喊死
衝多100幣好唔抵喎
你如果係新手,真化左都突唔到都係冇用
200同250老手都未必一定打得掂,慢慢黎喇
明白
咁宜家有冇話應該抽邊隻嘅LD?定係等出其他pool好?
Sor已經衝左
諗住順便其他重複可以突埋其他裝,同埋費事晒左果300幣
FF7隻貓同FF13香草把LD都唔錯
香草唔洗喇掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞