!正式宣報邊個仲買2k21嘅都係傻仔!

293 回覆
301 Like 5 Dislike
有冇source
玩左幾個鐘 已經中bugs 有冇人知中726e613d error code點搞 依加入唔撚到my career...
玩唔到my career 我買隻驚做乜鳩呀大佬 屌你老母2k 你真係好撚垃圾呀
以前就一出即買
近呢幾年都係等佢減價先
反正都好快
2k20減到四十幾蚊,呢個價佢先值
屌玩2K20最撚嬲係, 我開個大中鋒, 屌你老母只要玩到超巨難度, 係底只要有人係到, 點上籃都唔撚入
DEL左NBA2K20 +MOD, 岩岩玩左一節2K21
開始後悔了
佢D走籃動作可以同一個組模用幾年都係一樣
今年仲要未draft 都唔知隻GAME有咩係新野
你老味係咪用小畫家畫上去
咁樣都可以出game

屋企人買左 今朝玩左陣悶到死
吊跟本係香港玩唔到控球,delay大到,逼住你玩C或者SG
好記得買完之後就免費

如果等陣再開game都仲未有我都投訴
屌隻game 射極都射唔撚入點撚樣玩

買呢本野仲開心過買隻9 Game
2k正垃圾
想 mycareer 連當單機玩都唔得
我頭先都係咁,聽巴打入埋ps5既code即刻有齊🤘🏻
愈玩愈燥 你老母閪已經夠垃圾 mc夠膽死完撚咗劇情就真係完咗 入到去連少少劇情都唔撚比我睇 賽後訪問都冇 咁我之前個劇情係玩嚟做乜鳩? 屌你老母
等陣試下先
玩過fifa就知美斯真係得 所以都係9game黎
Playstore
條shooting bar真係好撚戇鳩 仲難過上年 個製作人仲話咁樣會易上手d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞