!正式宣報邊個仲買2k21嘅都係傻仔!

293 回覆
301 Like 5 Dislike
係呀,歡迎加入一齊屌
好開心原來咁多人都屌 2K

我由2K8 開始玩

最鐘意2K10 同 2K11

呢2代打左 2-3 個賽季咁濟

去到2K17 買左 Kobe 限量版 , 成千蚊...

打左一排已放棄.... 跟住過1-2 年得閒再開入去....

成個Save無Q 左....

自此.....唔想再買2K

早排2K20 Free , DL 玩左半個鐘就 DEL Game !

我入黎係想搵 Kobe Mode ,

我想重溫Kobe 20年既經典對戰
Sorry, 只有Same Mode
好似有一集有啲類似classic moments好好玩

如果有個Kobe系列例如要一場81分或者dunk over Yao咁就正

2K都係發下夢就算
2k20 mt 有🌚
要你用佢送既kobe 一場81分
用kobe 黎血饅頭唔怪你,你老尾09 湖人又無,08team USA 黎又無,未計將kobe個樣整到奇奇怪怪,ronnie 死落去同kobe 懺悔喇
八舊水連個鐵盒都無 真係賺到盡
仲要剩係$788個版先可以carry 落ps5
cheap 撚到
格離所有版本既avengers, fifa, 什至黎緊隻cyberpunk 都可以free upgrade落ps5
垃圾 唔買
直頭係
同現實個tempo完全冇得比
https://youtu.be/TjeyjIboULo

根本啲動作越黎越on9
越睇越膠
啲球員又成日帶兩下波就無曬力
用字母哥下下禁住加速衝入去就輕鬆兩分
動畫一式一樣 球員情緒淨係流於數字
同fd玩下可以 自己玩就不了

最撚討厭就係成隻game原封不動
然後整個kobe盒就買貴你幾百蚊
最撚閪一定係個SERVER 幾十年如一日
今代應該都係屎黎嫁啦
個gameplay好多戇鳩野
例如用右磨菇去做射波,已經好反智
插花實用性底
籃底少少干擾都唔識入,節奏又慢
反斗奇兵2k21
一向都係岀21就買20fifa同2k都係
2k21啲射波 射百鳩幾球都唔入
我係手錶佬版多左100000 VC
2K8定2K9開始集集都on99比錢支持
上2集開始買完隻game發覺玩幾鋪就唔想再玩
今集等ps5版本出左黎睇下點再算
有呀,係埋個盒入面有兩個code,其中一個就係啦
有冇巴打知道其實PS4 MC隻人仔 遲啲係咪過唔到去PS5到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞