!正式宣報邊個仲買2k21嘅都係傻仔!

293 回覆
301 Like 5 Dislike
隔離ea隻madden又係倒模咁出
第一次玩係14
好似初初出係PS4
跟住就由17開始玩到20
到而家覺得自己點解咁on9
買左咁多集
雖然好享受玩mc自創球員出黎打nba
但集集都係咁好難搞
nba jam真係好玩 2k垃圾
一定實有一班人買 佢一定唔愁
所以身先士卒 罷買佢老母
一日唔改一日都唔買
加d on9 wnba我一場都冇玩過
以前個my player mode好正
高比個樣唔似都已經算
連最基本護肘都可以錯位
話致敬高比,連人地個樣個模組都可以用翻2K20既(甚至更早版本,無記錯高比個樣好耐無改過)
My Park多年黎都係delay,個個左右crossover之後射波綠色。
屌你老母2K
真 dklm 街場個撚個淨係識得左扭之後右扭 之後三分 冇其他 垃撚圾
如果為左致敬kobe
我寧願用買2k21舊錢加多少少買kobe波衫
因2k19開始已轉PC開心版
Agger
最撚最撚ON 9一定OFF BALL defensive,FIFA你有技術都可以平民普金陣KEEP住打到,仲會每星期有REWARD俾你抽PACK KEEP住UPGRADE。

2K呢個GAME,開頭以為MY TEAM 終於SET死返D位,至少字母哥唔可以打PG位,屌你之後出GLITCH CARD錯位。
卡唔夠勁唔緊要,諗住用技術搭夠,至少輸都唔輸得咁難睇,屌你打MY TEAM都可以只控死一個人,只要你D卡夠勁,D AI自己就識得偷波截波LINE搶籃板,直頭勁到你可以只企前場,後面ZONE DEF都可以4個AI守5個人。要單控人仔點解唔打PRO AM
SERVER廢不再話下,90 3PT SHOOTING,打街場空位都可以下下FULL WHITE BAR CHEESE,對面個純防C可以下下CORNER 3PT 綠燈。
2K15同16整人仔真係可以做到全明星,樣樣獨當一面,個MY CAREER故事又冇咁悶,自從SPARK LEE個年開始,個MY CAREER故事只得一年貨仔,打完場波想睇下過場又冇,最ON 9係整完一個人仔,想打第二個位又要再貨金,你要我貨MY TEAM都算,屌你想整個人仔打PRO-AM 打街場,唔同特性唔同位都要我貨金開多隻,我當你唔同位要分開,打ONLINE你都俾我自由分配返點數啦。
PS4隻2K21就一定唔買,試完隻DEMO完全冇誠意,買KOBE版你PS5都只送返普通版,疊埋心水等PS5算。
偷跑未
Online delay到on99
打過一場後不了
有無人一齊打Mc
Nba 奶共是常識吧
有偷跑未??
咁多年2K,D球員跑動仲係好似滑雪咁撚樣跣黎跣去,
屌你老母,我以為自己玩緊滑雪GAME。
一致劣評
STEAM版上面嘅RATING已經好客觀反映事實,
2K打從呢幾年已經係垃圾
其實今年21有咩唔同 20 d動作勁垃圾 一有人mark就變左奇怪finishing 狗也不屌
EA 唔生性 想打nba 得2K玩
只玩單機玩傳奇球隊都ok 玩mc 就不了 幾年冇進步
呢個真 屌喇星

所以今年無咩人用經典勇士啲jumpshooting team

我打online quick rank到上最頂都幾辛苦

隊隊都用lakers/bucks, lbj, giannis 打成場鳩衝入去

用湖人仲要排個mcgee howard ad lebron 出嚟屈底同籃板 好on9
屌你啲球星射姿個個同現實唔同下下要自己執,球場比例又唔撚岩,ai走位弱智,垃圾game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞