!正式宣報邊個仲買2k21嘅都係傻仔!

293 回覆
301 Like 5 Dislike
MT真係得啖笑

2K20整個所謂限制位置出黎
2-3個月唔到2K自己打破限制,PG/C既卡, 7呎幾打PG
既CAP水卡(多都數唔到)
成班人(連課長)都屌屌聲

到最後都係同2K19一樣, 成隊最低高度要6呎8/7呎以上

之後就無玩了
佢根本冇重視單機,講過基本球員射姿到錯到離晒譜,ai弱智,難度高只係用數值較到電腦準啲,你冇咁準
單機咪無得引你課金囉

我以前都有玩球隊MODE, 個控制畫面愈改愈低能
我無買2K21, 但都係果D BUG架啦
幾年後80+能力值既人無人簽, DRAFT完無人簽,
你想簽新人, 新人要頂薪 ETC.
出街打波算啦 真正嘅2k
玩返2K20算,有冇巴打用開修改器,唔撚想慢慢打比賽儲coin
我都係淨係玩offline mc
2k9左右開始玩
嗰陣真係好正
慢慢練,最後可以全99屈晒全世界
宜家又唔俾升爆
badge又難拎
2k14開始轉左玩vc錢已經覺得佢走錯方向

2k16同2k19我都係玩pc版老翻算數
再開個外掛改爆個人,唔駛練
不過又玩唔到allstar又玩唔到3分同入樽賽
同埋每年轉隊又睇唔到d人咩隊先轉
轉到過去人面全非咁打條毛咩
屌你全部19樣都算
屌你新驚連nba today都無
2k20名單仲新過佢
屌你用潮人仲有bradley
台灣個球評hbk仲可以吹到好大進步
一定收左好撚多錢先諗到點寫
屌你以前nba today playoff都多啲觀眾
過場都唔一樣
而家咩鳩都無
講我當交緊2k14年費買名單新秀
但係你都唔好咁撚過份呀屌
Rec centre連極都連唔到 好波
傻仔 叫左大家唔好買架啦
買黎勞氣
真,直接落場打波好過比幾百蚊玩on9 2k
咁正既單機offline mc邊集有
我想玩
認真
由16開始玩,有幾可online....
我只想自創角色一統nba
pc版幫到你
一開game set爆開外掛全能力110
全badge開爆

屈足82場
想問買左傳奇數位版 但無code 要點先拎到10萬vc
唔係唔想俾錢
年年mc練勁個人又下一集
宜家仲要課金買vc
我又唔打online
同埋online左用外掛都分分鐘俾人bam
咁就無謂啦
其實之前嗰個都幾難用
基本上我用死自己都係around3球先一球完美出手,仲要我個人已經係110能力
2k19一takeover換人已經難完美出手,不過好在全隊on fire所以都易入
用晒一隊5個嗰d真係唔知佢點可以慣晒5個人起手timing...

罰球仲要好多時差少少都係炒...當然唔係講緊我隻110人仔
未試過想玩到掉手制 西書射3分係個黃色bar入面同我air
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞