!正式宣報邊個仲買2k21嘅都係傻仔!

293 回覆
301 Like 5 Dislike
本身想買24號kobe version
點知原來ps4機淨係玩到Lillard同8號kobe版
24個盒真係靚啲 但我又真係唔會咁快買ps5
如果ps4果兩版係同2k20一撚樣 係咪可以skip左2k21
其實有冇消息話ps4版之後會唔會出patch上ps5?定係分開ps4/ps5版出?
會patch到
所以買左2k21係可以係ps5玩
我覺得劇情都算 黎黎去去唔係選秀就undraft入去打冇乜大變化 但啲街場就好想做好啲

活動時間永遠係日本時間 幫你減返一個鐘都懶
內容全部英文改啲唔改啲 一係就釋錯
講到2k21嗰街場變左海灘好撚有創意 咪又係正方形圍住個場

屌佢當籃球fans老馮一定要買佢
一啲誠意都冇 我真係唔撚買
回頭是岸呀ching
成千蚊食左佢好過
同意 我寧願佢炒舊橋今年出個kobe mode
打返哂經典比賽 有得j下
不過2k理撚得你咩 買啦柒頭籃迷一係唔好打機
繼續屌你老母2k

4. 2k: 平衡bug fix關我撚事
每一集都有古靈精怪bug係可以令到成隻game剪得,最經典係zig zag同charging只要左右flick LS完全守唔到仲要加埋delay馬上dum手制,另一個就係人地跑過前場㩒住o制即刻charging俾返個波人,個排啲人仲要瘋狂spam,但2k懶理唔即刻fix要玩家受足一年。人地fifa間唔中都會平衡下fut,bug fix下,2k你諗都唔好諗
播片又當真
由2k9開始買,相信個陣有玩開nba live既Ching都覺得好驚艷。但由17定18年開始佢就開始冇乜變動就當新禁岀。
個人覺得佢有幾個大問題:
1.眾所9知,個濕9server 係真係會玩到嘔血,每次入手試完一次見佢冇進步就冇再攪佢, 重點係岀到20都仲係禁。竟然可以禁多年都冇改善
2. My Career, 呢個mode係我每次岀都一定會玩,其實佢d劇情真係好屎,次次玩到入NBA就冇乜新劇情再岀,老實講我最多係試過打到第個season,有d場次仲要係skip冇打,因為真係太悶。同埋d能力上限,我個人真係對佢個上限好冇癮,點解唔可以去到99我永遠都整唔到最想要既球員,點解唔可以又高大,又跑得快
3. My Team, d球員越岀越離譜早排先見佢隻overall 九十幾既易建聯(可能佢打中國隊有掛

Between, 以前好似有個My Player Mode, 係可以簡現役球員當my career禁玩,其實都幾好玩,但好快就冇左

好多錯別字,歡迎改正
myteam就正常嘅
有依啲玩下都好
得最勁個堆先有9x嘅話個個都係用個啲好悶
最大問題係 O'Neal依啲三分都滿咁濟
唔好個個三分都勁就得
Ps4要買kobe版先會送ps5普通版
停左幾年無買
我完全唔鍾意玩online模式,
我想單機玩mycareer,改到隻人全99
跑得,射得,控得,又傳得,無撚敵就岩啦。
成日整埋啲潛力上限,限死隻人點玩。
mycareer最多咪玩一季,二季開始有啲FF球員選秀已經唔想玩。
驚啲人開掛去Online咪整翻個單機模式比人玩咪得,
而唔係強逼玩單人啲人去online一定要慢慢升隻有潛力上限既角色。
邊有咁多時間日日玩,我比幾舊水買完仲要限依樣個樣,
連最基本單人mode任改都無。
最on9係課金買能力值。
早一個月ps plus送2k20
一定有myteam kobe mode啦
到時仲可以夾個銀河luke walton
依家MC佢個玩法係焗鳩住你要打Online playground
點解呢 原來佢出左個叫聲望既野 到達一定聲望等級就可以解鎖D乜乜柒柒
我認為係Spark Lee由2K16為MC模式寫劇本開始
MC既劇情之後就倒模咁倒咁濟
本來諗住今年高比離開左我地,點都要買Kobe version. 點知佢地可以改少少野就當新Game賣。個價錢我去買件Kobe 波衫日日着住訓算啦
2k18 無左server 之後變垃圾
點解kobe版要買成700幾?
19到21demo都係嗰啲柒頭同埋髮型
Nba live連出都唔出
可以想像到2k只會愈黎愈差
咪係 賣成四五百仲要年年一樣 食屎啦2k
玩隻單機劇情大作唔好
人血饅頭,靠kobe拎光環掠水
唔好咁撚on9啦你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞