!正式宣報邊個仲買2k21嘅都係傻仔!

293 回覆
301 Like 5 Dislike
Fifa/winning/2k年年都差唔多

唔會再買新
我明 要合理地呃錢唯有加呢啲元素
但都唔好唔合理 唔平衡到咁掛
EA個server穩定抵讚
2k係冇野可以讚
今集純粹想買個kobe盒。。
我都係咁先心郁郁。。。
但咁就蝕左$800...
傻仔先買2k 年年一撚樣 又貴 d錢夠拎去買隻大作
早幾年2k 都話打online可以傳下波傳到空晒射入波,今集2k20對手一set defensive setting緊逼跟本淨傳波都可以傳失,人地pg字母哥按實turbo冇人mark到,射失左人地offball渣巴姚明奧拉祖雲次次搶晒進攻籃板,打閪咩
2K真係越嚟越垃圾 成撚日打打下街場自己斷撚左 射波timing有時禁到最中都綠唔到 Delay到仆街
講得出fifa貨金game就得啖笑
佢係垃圾game但係唔關貨金事
Ea都係閪
但係有比較之下已經叫好咁解
呢句都公道嘅
咁多代2k都係比人屌緊同樣既野
真係冇撚進步過
玩my career 同my gm
唔覺21會有咩大突破
Ps4啲人仔都過唔到去ps5
有冇人download 到demo
我上store搵唔到
基本上18-21 都係同一隻game黎
改少少就出嚟呃錢
2k16咪試過
早幾日super sale 買咗2020, 好彩買咗2k20,
手感同2k18唔同咗好多,
my league 同gm 介面都好唔慣。
唔知係叫革新, 體驗唔同咗,
定係唔好玩咗
試咗demo真係冇分別,佢轉番口射波仲唔慣
問心 我覺得2K11已到巔峰
果陣讀緊中學仲同緊班同學傾點樣去解個jordan challenge
雖然畫質無依家咁好 但講遊戲體驗同流暢度已經好好
依家既and 1/ 犯規動畫全部一式一樣 睇到厭
2k10 myplayer 果陣玩到唔想訓 第二日累到仆街

屌你過左十代 仲垃圾過以前
2k9 開始玩
2k10 kobe果種屈機 好撚震撼
2k10-11 my player勁好玩
選完秀唔係正接開季,有得打幾場
Summer league
你個人仔打得差仲會俾人掉去d league
係 果陣初玩 得64左右overall 頭兩場打得差比球隊掉去左d league 之後開始知點玩 識做個rating出黎 之後慢慢進步上番nba 再做明星選手果種感覺真係好撚正
仲記得木狼2輪32順位選我 之後跌落d league 打左好鬼多場 跟住kings比個合約我 之後去到80+rating左右就開始屈機場場雙雙打到做世一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞