!正式宣報邊個仲買2k21嘅都係傻仔!

293 回覆
301 Like 5 Dislike
所以會等佢減到百幾蚊先買
myteam永遠玩最尾幾個月
買咩卡都打個九折
2k永遠都係玩最尾幾個月
隨時隻game唔洗錢
免費都要考慮吓啦..仲畀錢佢賺...
之前冇睇評語,預購左。玩左兩粒鐘,覺得射波太痴q線,退左款算了。

mc整人同2k20比,9成9一樣。但覺得動作好生硬,個波嘅飛行軌跡,入波穿針等都好生硬。

頂唔順個退步。
由Dreamcast nba2k 到而家 無一隻無買 全部正版

今集因為武肺 跟本就係2k20 ver2.0
未有新轉會 未選秀 完全用2k20照搬過去2k21

要等現實nba打完 有新update 先可以開波玩~
最撚戇尻O’Neil 射撚到三分
你老母就得
我老母控美斯真係得
條友真係唔識架喎
你又打開2k
人地打開fifa 話得 你就話人唔識
覆我唔識 不如你唔好覆我算啦
你up乜呀 我2k fifa都有玩開
睇你講野啲質素就知你fifa都唔撚識啦仲要走過黎柒
講埋啲廢話以為自己好啱好叻 你老母連你都控唔到啦控美斯
你真係唔識架喎 唔係扮架喎
你咪撚on9啦 洗唔撚洗post埋ut隊波出黎比你睇呀on9
質疑你話得 你就淨係答人一句你唔識 你仲問返人嗡乜 你係咪忽上腦呀
弱智學下講野先同人嘈交啦 小學雞咩
同你講多句 如果你真係有打
角球大大力開近柱頭搥一定有用過矮撚入啦 on9
有時好簡單,只係想單機玩人仔
想整個全面少少既打下飛機
點解咁難
再唔係整個以前唔知咩be lengend咁樣俾我控一條友都好吖
本身講緊2k啲卡唔平衡 你拉到咁遠講戰術仲要話返人
你離題喎ching

討論你就唔識架啦
鬧交你都真係唔識架喎
一開始就講緊美斯係fifa係op 我bring up個例子出黎 你又想點呀
乜都話人唔識 你叻曬啦好未
救命 幾時去拯救世界
Po唔po就你喜啦 不過最好順便po埋美斯撞贏拉狗 頂贏雲廸克啲片喎

我怪錯左你老吹就唔好啦 睇下自己個comment負皮多過正皮都仲係咁硬頸嘅啲人

你識唔識架
片呢 你講就係呀?
證據呢?

你識唔識prove自己岩架
由佢主力做my player 模式後已經冇玩

連最基本online 揀隊都lag到飛起點玩

Sports game 最好玩就係上網同人打。

反而live個server都還可以,叫順d, 起碼玩到先

以前Xbox 2k上討論區玩online draft 人之後同人trade 打season + playoff 超正
以前pc都係
同埋佢個單機mode d ai差到....玩高難度,你守到電腦都係tough shot 照入,wide open 更加係入硬,但同時你連wide open 都可以炒,咁叫做波,唔係難度提升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞