!正式宣報邊個仲買2k21嘅都係傻仔!

293 回覆
301 Like 5 Dislike
今年真係唔會買
我連DEMO(唔知有無)都無下載

上年開頭都無買, 但佢可能少人買劈到落12X HKD, 我買左(中伏)

今年劈到落50蚊都唔會買, 去買野食好過
玩21demo你唔會分到你玩緊20定21
買kobe版過到架
Mc ps4同ps5隻人唔共通
得vc可以過落ps5
MT好似共通
淨係shooting bar唔同左
https://youtu.be/fouDtwcxIV8

2k又贏

Comparison完全冇分別都可以做到
身高體形問題永遠搞唔撚掂
睇下o’neal zion個啲直頭特製既身形都唔似
仲要唔合乎真實既block steal
好啦呢樣都算
同ai打永遠係俾ai啲無理shooting 中
自己射啲空曬既3分連用curry都可以唔入
真係得啖笑
垃圾game都有tg谷???

做咗傻仔

講真呢啲game都係睇下有冇frd 陪你玩㗎姐大家開心咪買囉一年幾舊水冇咩所謂啦
無人買實體?
做左傻仔
都係至在同班fd一齊玩
Rec pro am
冇fd陪既就唔好買,你鐘意玩單機既玩上兩集都夠

有人同你玩my park rec既咪當幾百蚊搵啲野玩下囉,而家出街又麻煩
上下YouTube望下d片就唔會有買/下載既意欲

我走去買件Kobe球衣好撚過
買digital同人share好過硬食4舊水
實體狗源代理
做fd嘅要我玩就自己買隻game上黎 我提供ps4同手制

如果唔係就玩2k20都一q樣 最多我㩒多幾粒制update埋個roster
自從2k唔知由第幾代開始個my career淨係玩得兩年 兩年後就cut server唔比人繼續玩 我就已經放棄2k
早幾日 2K20 steam 劈到 37.44
同班fd一齊買左
打死都唔買2k21 垃圾game same as 20 買黎托?邊個買真係on9仔
六月定七月咪試過囉
一路覺得NBA d game個物理好on9 所有野都係動畫拼接出黎 唔識解釋果種好似禁個制睇動畫既感覺
係囉,買2K21 正傻仔

2k係咪拎晒d錢買kobe版權搞到冇錢開發
Myteam都有得討論
討論點俾人屈?課左幾多?server幾lag?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞