!正式宣報邊個仲買2k21嘅都係傻仔!

293 回覆
301 Like 5 Dislike
諗諗吓 好似玩20同21都一樣咁濟 課嘅話都課係20算

利申 2K20 係play station stre$50買嘅
由第一頁開始追post
見個個都屌到仆街話罷買
跟住追到咁上下就有人問有無偷跑
到呢家大家已經開哂tg group
真心想問
我琴日已經入咗個code
加埋重開game幾次
到今日都仲未有嗰100000vc
到底要點先有嗰100000vc
見到好多字打錯左⋯⋯睇得好辛苦好想做正字特工btw我都係2k20打多年,無諗過買2k21
冇玩幾年,今年因為高比而買
答錯左條問題係咪無得再入
實體同數位係咪爭張明信片同kobe cover個盒?
有無人玩switch 版?
有喎,我原本都冇打算咁快用,已經開咗my career玩咗陣,但見人講冇送即刻驚到用嚟睇睇,跟住入返game就有喇...

盒入面有呢兩張喎,用右邊嗰張個code,我仲玩緊高中...
VC過到人仔過唔到 PS5一定要開隻新人仔
我入咗左邊嗰張
我入之前仲見到話個code係會送100000vc
但係右邊唔係PS5隻普通版game個code咩?
我睇外國網..

隻2k21 鳩到用2k20 既破解都破解到..

我全部code都入晒費事煩
琴晚入完唔覺有 今日開game更新完先有晒啲野
仲有冇刷章glitch
俾佢呃到20 21開始已經冇意欲再買
嘩屌直頭講出我心聲 見到個新海灘以為仲有得落去行吓 原來只係背景板
行得活動範圍由2K19開始冇變過
今21唔買啦
19同20都無分別
21又無
想放假玩2場都要比ea激
已經預計到佢可以點camp錢
人血饅頭
因為唔值呢個價
屌我由2k14開始玩都好少玩mt,然後最近psn免費所以我down咗2k20黎玩
玩咗陣mt係拍賣買咗幾張goat 99卡,嚇到傻咗
John Stockton識灌籃嘅仲要係灌籃比賽嘅招式
Tim Duncan一個大前鋒跑得咁撚快嘅
嗰時我玩過一次online見到人地好撚屈機以為佢開外掛,後黎當我得到呢啲卡之後先知原來係呢隻game整到咁on9真係嚇親
我到底係咪打緊籃球?我到底係咪玩緊nba?
玩過幾集,online lag到仆街
最on9既係低數值既球員做所有野都係好似0.5倍速咁,連pg都慢到仆街,屌你老母話哂都打nba呀,拍波甩都算,唔好所有野都慢動作咁on9啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞