!正式宣報邊個仲買2k21嘅都係傻仔!

293 回覆
301 Like 5 Dislike
2k20已經唔覺同2k19有咩分別
而家2k21又一樣
究竟d錢有幾好賺?

利申:無買20 21
我由2k12開始玩 係去到16買咗ps4先玩到online 我覺得16係我由玩到Online開始覺得算ok嘅一集

你開入樽唔會射唔到波 你開射波唔會入唔到樽 佢20開始話就話畀你任加能力點 但其實都係畀個Pie chart你揀 咁就叫任加?我寧願佢畀500點我 決定一個人仔嘅能力上限 鍾意點加就點加 射波99又得 上籃0又得 而唔係限死咗我上限 跟著同我講任加

同埋你個人仔玩單機都上到99 唔洗打埋啲On9聲望上99

但最戇鳩都係個連線系統 玩運動game射波 時機好撚緊要 但你就同我咁撚Delay 我點撚樣玩 跟著亞洲ser就起喺日本 啲死㗎仔就零delay 我打襯啲㗎仔 無撚贏過 如果巴打同㗎仔打過 你會發現佢地啲動作快好多 完全打唔撚到

跟著我去打佢個Jordan rec就成撚日撞到啲5 frd… 我屌你老母 好心你整咗個Proam team出嚟 rec就咪撚畀5 frd入啦 打rec就係因為無5 frd要街場撞人 同人match 你就同我畀5 frd入 咁撚樣倒鳩自己米 就算你可以畀5 frd入 咁你系統配返打5 frd都得掛我寧願佢畀返18個rec畀我 可以見到對面係咪5 frd一齊入嚟 係我就立即走 自己隊就零默契 撞曬位 對面隊就夾曬位 仲要戇鳩到可以5 frd 可以逼個小前鋒打控衛 即係6‘4守個6’10 點撚樣打?跟著個Matchmaking又係戇鳩 新秀聲望可以Match到菁英聲望 咁我分聲望嚟做咩呀 屌你老母 死柒頭

仲有好撚多戇鳩位係講唔曬 但2k係唯一一隻遊戲 我想讚佢嘅位都無 係一個位都無
Ronnie2K條撚樣就年年數銀紙
抵你啦傻仔
抵你啦傻仔
你真係唔識架喎
steam壓倒性負評
課金抽卡咁on9都有人玩
超級大傻仔
Hbk賺到
Hbk讚到
其實佢個ser咩事 2020年都仲delay
收哂錢啦佢 講到隻進步好多乜乜乜
根本成隻game都玩唔撚到

射波系統廢 佢就吹到啲ai勁左所以你射唔入

扭波動作bug到過唔到人就話隻2k21 set screen好重要

話咩今集唔可以一個人衝入底攞分 屌集集都咁講架啦 lebron kawhi 字母哥咪又係做到

重申 買左2k21嘅人係傻仔 仲要玩得開心嘅一定係弱智
雖然2k係好撚on9
但見你拎fifa ut黎比真係得淡笑
Ut特別卡出到連d啱啱出道既青訓都勁過普通卡既美斯/c朗
Fifa你有技術都有得打 最多捱到打個和
2k你隊波廢過人就唔洗玩

啲人都唔撚明 試下玩哂兩隻game先講野
屌你 個射波到底點撚樣呀 冇球射得入點撚玩
有冇人知mc刷章係咪冇得係訓練館做?
我用完個pick一樣可以衝入籃底上籃 講緊我個人仔仲係大學打緊 ai弱智到唔識switch守
傻仔 mc大學你實屈ai架啦 第一次玩咩
打開底 今集先玩面
今集買pc版真係傻仔 分明水鳩你錢
冇人知呀傻仔 呢個post係鬧2k架
你自己開po問啦
今年唔應該玩2k添啦
買avengers都唔買2k20.5
2k9 定10開始玩
年年都有買
但呢一兩年好似已經熱情減退
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞