[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (76)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
其實好矛盾 當你想你d香港球員去外流,但當打亞州賽就出現問題 唔夠質素既球員就被逼出 尤其是後防

當大家見親442同陳七就屌哂老母 又屌緊入藉妹祖同肥積嘅時候 諗返頭替人選

你就會覺得佢兩個其實好勁

442亞協16強球波好好J!

問心依家有邊個右閘有佢嘅質素

留名睇「主席」
http://m.weibo.cn/1879908087/4100533054678268
原來琴晚係呢條死肥佬打鼓

有冇食飯?
三千蚊拎咗去叫雞冇力?

東方係咪無錢買鼓
http://m.weibo.cn/1879908087/4100533054678268

其實我曾經有個衝動想掉野落球場, 等東狗俾人罰錢
不過好似冇人想咁做就笠水 不了

掉D老番含大波3落去麻

派波衫係恒大官方定點
咁撚有錢一係派正版, 一係整件tee算啦
派老翻好柒
如果注哂三隻攻擊鬼,一個亞洲中堅會發生咩事呢

半場開大

場場輸7:1

有冇食飯?
三千蚊拎咗去叫雞冇力?

條友個樣真係似雞蟲

04-25 21:52

激进的不是球迷是港 灿,真正的主场球迷能有这么多?更多主队区的是港 毒粪子

香港波點樣發展都無用,本身個底開始得唔好。
足總只會想賺錢怕無人參加,老闆攪波就想有話事權,入場費同球員水平比唔上,球員前途茫茫政府無幫助
未追post
琴晚推左成版 做咩今日一個下午又推左成版啊
其實好矛盾 當你想你d香港球員去外流,但當打亞州賽就出現問題 唔夠質素既球員就被逼出 尤其是後防

當大家見親442同陳七就屌哂老母 又屌緊入藉妹祖同肥積嘅時候 諗返頭替人選

留名睇「主席」

積施利lo
華人真係無
未追post
琴晚推左成版 做咩今日一個下午又推左成版啊

患上批評疲勞症
fb
今季只勝過3仗嘅R&F富力入球率偏低,全季暫時只能攻入13球,而當中7球就由今季有份角逐最佳青年球員嘅卓耀國包辦,隊中另一位青年球員候選人就係今季首度在港超亮相嘅18歲小將林衍廷;球迷又覺得兩位今季表現如何呢?
其它人wfc

如果係咁樣註, 另加港隊中後場正選人腳, 即係羅神個理念, 踢亞協應該有得爭下冠軍, 可惜冇人可以做到咁盡

半場開大

場場輸7:1

依家都6:0 la
廣州人咁愛中国,比北佬消滅之期不遠矣
如果中國一月開放返俾香港人唔當亞援,大家支唔支持?

班假鬼永瀆中甲

如果係咁樣註, 另加港隊中後場正選人腳, 即係羅神個理念, 踢亞協應該有得爭下冠軍, 可惜冇人可以做到咁盡

一講起注摩拉我就把幾火
前場放多個已經屌打馬拉

jack 法叔 kim珍 442
黃洋 華杜斯 白雀
mckee 高美斯/洛神 f7
夠唔夠

有得玩緊係支持嫁
正所謂食窮民建聯,借對家資源提升水平是常識吧

jack 法叔 kim珍 442
黃洋 華杜斯 白雀
mckee 高美斯/洛神 f7
夠唔夠

玩咁大
無限$$$足球

留名睇「主席」

積施利lo
華人真係無

主席 = 右閘版傻邦
得搶個下

足球其實無咩可能開放返俾香港人唔當亞援
籃球香港人去cba試下

肥西好威威

我都有
但怕唔夠力會掟中村短 不了
其實主席啲交波真係 依家傑佬都好過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞