[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (76)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

台灣隊打ABL隊代表唔係打緊佢地個半職聯賽, 只係搵班老甲去湊數

打一流冇得爭盃俾咁多錢做乜?
梗係投資三四流爭飛機盃
ABL 冠軍可以申請打 FIBA Asia 球會錦標賽
你估東方會唔會派隊去俾人屈機?

true,ABL 冠軍可以俾鍾乃雄打飛機

我終於明白點解不惜代價耆英盃都要過關, 因為佢地目標真係執飛機盃, 亞冠wfc, 好在飛馬頂撚死佢地

執飛機盃,
亞冠wfc
狗志,鍾乃雄食屎

好彩對完傑志先對我川,如果唔係分分鐘玩留力得十五死士去川崎

去日本做死士點計都好過去巴林北韓

有得去shopping,個個舉手爭住去 (不過出場唔好預我)

仲有如果東方飛機盃過到南華,打完川崎幾日就要踢決賽,好大機會對多次傑,你估佢地唔會派死士hea左佢咩

我支持佢地是但派14條友去日本架
答謝返日本仔送一分

呢一分真係日港友好
香港有得J亞冠史上第一分 川崎最後冇事出到線 win win

我地又可以派球員去日本享受下足球

喇叭泉
主席 支那超 聰頭 牛榮
警號 傻邦 lali 菊花 大眼
享利

咁出就最好啦 等班未踢過亞冠既球員享受亞冠
留力足總盃就最好

托利晃:咁都要迫害我哋戰神
哥哥已經好努力

平時屌鳩戰神都要講返句,昨晚嗰幾分鐘睇得出佢有出力踢
大連帥同金井
屌望一望panz yip fb
好多人撐佢(傑南元迷)
始終和理非先係主流

唔撐都唔會留言啦 除咗某一個
香港人同支那人都互相仇恨,互屌好正常
不過尋日有啲人好似嘜撚反應都無真係唔死都無用

其實有好多都係剝花生入去純粹消閒吓,真係入去坐吓食吓氣氛咁又一晚,點會諗咁多嘢,肯嗌吓已經算好。

前後左右望住2班人互屌好似當棟篤笑咁睇,係咁笑
置身事外咁

人地七百人一齊嗌,28區再加附近3、4個區屌翻轉頭,仲要唔係個個人一齊嗌,嗌嘅連四百條友都無,其他看台仲要去喪禮咁款,氣勢上己經輸左

尋晚根本嗌支那狗係最有殺傷力, 一嗌佢地即刻著哂, 有幾件假奶俊立物體即刻衝落地面作勢過來打人, 可惜肯一齊嗌既人實在少得可憐

偏偏有班人(姐係黃絲豬)就係覺得嗌支那狗唔係咁好

嗌支那狗已經係全場嗌得最落力個次,但係睇番now都係比恆大蓋過曬

now支收音咪應該係放係兩邊龍門後面同埋第四球證果個位
所以界限街既聲一定不及龍門後既支那狗

香港隊冇入籍兵都好垃圾啦

呢樣真,斷層斷到on99

所以我都唔撚明一直屌傑志用假鬼做乜
買個希望搏佢地留到夠期入藉幫港隊為止
機率大過等一百個青訓入面有一個成材

都不知幾想件件幫雙林續約續到起碼夠期拎到永久居民身份證

三個林 阿堅又比人嫌廢
袋鼠又好似唔想打
得返一個係咁比人屌既阿Matt

好多人話matt唔錯喎

廢極都屌打依家後生個班

相比之下,林恩許最勁
但好似佢唔想入籍,仲想去澳職

過多兩三年佢上唔到澳職
可能長留香港都未定
而家入咗籍班鬼,七八年前來香港時都唔會諗到自己會留到入籍啦

傑志打亞冠佢打得好咪可以去澳職
ryan叔叔都去到la

有得去shopping,個個舉手爭住去 (不過出場唔好預我)

仲有如果東方飛機盃過到南華,打完川崎幾日就要踢決賽,好大機會對多次傑,你估佢地唔會派死士hea左佢咩

答謝返日本仔送一分

呢一分真係日港友好
香港有得J亞冠史上第一分 川崎最後冇事出到線 win win

喇叭泉
享利

留力足總盃就最好

哥哥已經好努力

大連帥同金井

帥出黎打交之ma

三個林 阿堅又比人嫌廢
袋鼠又好似唔想打

好多人話matt唔錯喎

廢極都屌打依家後生個班

相比之下,林恩許最勁

過多兩三年佢上唔到澳職
可能長留香港都未定

ryan叔叔都去到la

傑志reg假鬼踢亞冠, 不了
有人話我知熱狗借東方放港足毒針

岩岩聽撚完大香港早晨呀
屌你老母係度屌鳩香港球迷?
你四條柒碌主持有冇理解下點解呀

三個林 阿堅又比人嫌廢
袋鼠又好似唔想打

好多人話matt唔錯喎

廢極都屌打依家後生個班

相比之下,林恩許最勁

過多兩三年佢上唔到澳職
可能長留香港都未定

ryan叔叔都去到la

下?林恩許當亞援wo
尋晚滿州班友屌香港球老母嗰段片傳到海外各地,有馬來西亞球迷誤以為全場都係滿大fans,而尋晚同印尼佬傾波,佢話印尼睇波一樣有班人係唔郁唔太出聲,不過大部分球場有分幾種位,一種係畀死忠,通常死忠全程站立仲會跳舞,另一種係中價飛,呢啲區通常都係冇咁死忠嘅,有人會坐有人會企,但通常都係企,另一種係VlP,買得VlP多數想安安樂樂坐低睇波。分咗呢幾種飛同球迷後就少好多爭拗。

連登仔是垃圾

原post:
Jordan Ng

屌~咁都好講..果個咩852定258定582呀, 是鳩旦啦, 佢平時淨係識指住個天嗌1-0之麻..恰時間叫佢同佢D兄弟咁做到好似咩"歐叉不威乎"咁唱埋D無人明既英文歌, 即係佢自己玩鳩自己啫..好喇, 佢得到輸波既教訓喇, 滿意未? 滿意未? #曲線要講明 #驚你睇唔明 #又要問侯我 #方小肥你咪撚再喊啦 #男仔之家咁Q容易喊 #穎琛姐姐係唔中二咁既男子漢架!!

光頭而家同佢隊波一齊回塘

三個林 阿堅又比人嫌廢
袋鼠又好似唔想打

好多人話matt唔錯喎

廢極都屌打依家後生個班

相比之下,林恩許最勁

過多兩三年佢上唔到澳職
可能長留香港都未定

ryan叔叔都去到la

如果留到華杜斯,下年傑志99%都係bong,金東進,華杜斯,費蘭度架啦

連登仔是垃圾

原post:
Jordan Ng

屌~咁都好講..果個咩852定258定582呀, 是鳩旦啦, 佢平時淨係識指住個天嗌1-0之麻..恰時間叫佢同佢D兄弟咁做到好似咩"歐叉不威乎"咁唱埋D無人明既英文歌, 即係佢自己玩鳩自己啫..好喇, 佢得到輸波既教訓喇, 滿意未? 滿意未? #曲線要講明 #驚你睇唔明 #又要問侯我 #方小肥你咪撚再喊啦 #男仔之家咁Q容易喊 #穎琛姐姐係唔中二咁既男子漢架!!

Jordan冇變過
都係咁左膠

台灣隊打ABL隊代表唔係打緊佢地個半職聯賽, 只係搵班老甲去湊數

打一流冇得爭盃俾咁多錢做乜?
梗係投資三四流爭飛機盃
ABL 冠軍可以申請打 FIBA Asia 球會錦標賽
你估東方會唔會派隊去俾人屈機?

true,ABL 冠軍可以俾鍾乃雄打飛機

我終於明白點解不惜代價耆英盃都要過關, 因為佢地目標真係執飛機盃, 亞冠wfc, 好在飛馬頂撚死佢地

執飛機盃,
亞冠wfc
狗志,鍾乃雄食屎

好彩對完傑志先對我川,如果唔係分分鐘玩留力得十五死士去川崎

去日本做死士點計都好過去巴林北韓

答謝返日本仔送一分

呢一分真係日港友好

喇叭泉
享利

留力足總盃就最好

哥哥已經好努力

大連帥同金井

true
牛丸逼害戰神,死都唔出佢,寧願聰頭正選

三個林 阿堅又比人嫌廢
袋鼠又好似唔想打

好多人話matt唔錯喎

廢極都屌打依家後生個班

相比之下,林恩許最勁

過多兩三年佢上唔到澳職
可能長留香港都未定

ryan叔叔都去到la

傑志未必選佢打亞冠啦
有人話我知熱狗借東方放港足毒針

岩岩聽撚完大香港早晨呀
屌你老母係度屌鳩香港球迷?
你四條柒碌主持有冇理解下點解呀

一貫作風囉,自己睇唔起嘅嘢就唔俾人支持,再屌柒返支持有關事物嘅人轉頭
羅生搞就會係大球場踢,亞協都有畢特,亞冠可能有朗尼。

三個林 阿堅又比人嫌廢
袋鼠又好似唔想打

好多人話matt唔錯喎

廢極都屌打依家後生個班

相比之下,林恩許最勁

過多兩三年佢上唔到澳職
可能長留香港都未定

ryan叔叔都去到la

如果留到華杜斯,下年傑志99%都係bong,金東進,華杜斯,費蘭度架啦

豬sir諗法

歐洲二線中,強大CV嘅球員一定有

連登仔是垃圾

原post:
Jordan Ng

Jordan冇變過
都係咁左膠

之前屌同佢打對台果d果陣好勇武架喎
6/5香港決賽
東方 有宣傳+送波飛+改時間

真係難過中三T

一定肯使錢買外援

答謝返日本仔送一分

呢一分真係日港友好

喇叭泉
享利

留力足總盃就最好

哥哥已經好努力

大連帥同金井

帥出黎打交之ma

有打到咩,睇過?
對黃大仙就識起踭,出到去鵪鶉咁款,跑兩步就拉車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞