[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (76)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
禾果真係最後希望

香港隊鋒線冇入藉兵下真係好垃圾

james, 墓臭

香港隊防線冇入籍兵都好垃圾啦

香港隊冇入籍兵都好垃圾啦

呢樣真,斷層斷到on99

所以我都唔撚明一直屌傑志用假鬼做乜
買個希望搏佢地留到夠期入藉幫港隊為止
機率大過等一百個青訓入面有一個成材

都不知幾想件件幫雙林續約續到起碼夠期拎到永久居民身份證

三個林 阿堅又比人嫌廢
袋鼠又好似唔想打
得返一個係咁比人屌既阿Matt

好多人話matt唔錯喎

廢極都屌打依家後生個班
屌望一望panz yip fb
好多人撐佢(傑南元迷)
始終和理非先係主流
禾果真係最後希望

james, 墓臭

三個林 阿堅又比人嫌廢
袋鼠又好似唔想打

好多人話matt唔錯喎

Matt 比人屌佢狼啫(好似係)
究竟5月6有冇機會爆呢

頂盡5千樂人

連登仔是垃圾
好多人撐佢(傑南元迷)
始終和理非先係主流

我地繼續圍喂威
到2047之後我地一個二個變哂中年香港就正式淪陷
香港人唔殺到埋身唔識死架咪繼續做港豬俾人斬嗰陣先嗌一聲跟住死左都唔知咩事囉

連登仔是垃圾

我地先係少數
圍威喂

連登仔是垃圾

原post:
Jordan Ng

屌~咁都好講..果個咩852定258定582呀, 是鳩旦啦, 佢平時淨係識指住個天嗌1-0之麻..恰時間叫佢同佢D兄弟咁做到好似咩"歐叉不威乎"咁唱埋D無人明既英文歌, 即係佢自己玩鳩自己啫..好喇, 佢得到輸波既教訓喇, 滿意未? 滿意未? #曲線要講明 #驚你睇唔明 #又要問侯我 #方小肥你咪撚再喊啦 #男仔之家咁Q容易喊 #穎琛姐姐係唔中二咁既男子漢架!!
好多人撐佢(傑南元迷)
始終和理非先係主流

我地繼續圍喂威
香港人唔殺到埋身唔識死架咪繼續做港豬俾人斬嗰陣先嗌一聲跟住死左都唔知咩事囉

2047我應該死咗
靠大家頂住啦
好多人撐佢(傑南元迷)
始終和理非先係主流

我地繼續圍喂威

2047我應該死咗
靠大家頂住啦

放心喎唔會2047咁遲,你會等到
好多人撐佢(傑南元迷)
始終和理非先係主流

我地繼續圍喂威

2047我應該死咗
靠大家頂住啦

2047正式取消港隊
聯賽業餘化
傑志對東方係天水圍運動場踢,隔離一班大媽跑步
好多人撐佢(傑南元迷)
始終和理非先係主流

我地繼續圍喂威

2047我應該死咗
靠大家頂住啦

2047正式取消港隊
聯賽業餘化

到時派隊踢中乙
終於唔洗俾人問做乜唔派隊
禾果真係最後希望

james, 墓臭

所以見到傑志搞青訓都要俾人抽水真係好心痛
有d仲痴線到話支持收返石門塊地
好多人撐佢(傑南元迷)
始終和理非先係主流

我地繼續圍喂威

2047我應該死咗
靠大家頂住啦

2047正式取消港隊
聯賽業餘化

到時傑志可以全假鬼陣,因為已經無得打亞洲賽
香港人同支那人都互相仇恨,互屌好正常
不過尋日有啲人好似嘜撚反應都無真係唔死都無用

其實有好多都係剝花生入去純粹消閒吓,真係入去坐吓食吓氣氛咁又一晚,點會諗咁多嘢,肯嗌吓已經算好。

前後左右望住2班人互屌好似當棟篤笑咁睇,係咁笑
置身事外咁

人地七百人一齊嗌,28區再加附近3、4個區屌翻轉頭,仲要唔係個個人一齊嗌,嗌嘅連四百條友都無,其他看台仲要去喪禮咁款,氣勢上己經輸左
禾果真係最後希望

james, 墓臭

三個林 阿堅又比人嫌廢
袋鼠又好似唔想打

好多人話matt唔錯喎

廢極都屌打依家後生個班

相比之下,林恩許最勁
但好似佢唔想入籍,仲想去澳職

其實有好多都係剝花生入去純粹消閒吓,真係入去坐吓食吓氣氛咁又一晚,點會諗咁多嘢,肯嗌吓已經算好。

置身事外咁

人地七百人一齊嗌,28區再加附近3、4個區屌翻轉頭,仲要唔係個個人一齊嗌,嗌嘅連四百條友都無,其他看台仲要去喪禮咁款,氣勢上己經輸左

尋晚根本嗌支那狗係最有殺傷力, 一嗌佢地即刻著哂, 有幾件假奶俊立物體即刻衝落地面作勢過來打人, 可惜肯一齊嗌既人實在少得可憐

置身事外咁

尋晚根本嗌支那狗係最有殺傷力, 一嗌佢地即刻著哂, 有幾件假奶俊立物體即刻衝落地面作勢過來打人, 可惜肯一齊嗌既人實在少得可憐

偏偏有班人(姐係黃絲豬)就係覺得嗌支那狗唔係咁好
推慢d呀大佬
追到上個post 25頁咋
雖然都不外乎屌柒東方

ie貝

三個林 阿堅又比人嫌廢
袋鼠又好似唔想打

好多人話matt唔錯喎

廢極都屌打依家後生個班

相比之下,林恩許最勁
但好似佢唔想入籍,仲想去澳職

過多兩三年佢上唔到澳職
可能長留香港都未定
而家入咗籍班鬼,七八年前來香港時都唔會諗到自己會留到入籍啦
本人正式endorse卓耀國參選2016-17球季香港最佳年青球員

置身事外咁

偏偏有班人(姐係黃絲豬)就係覺得嗌支那狗唔係咁好

嗌支那狗已經係全場嗌得最落力個次,但係睇番now都係比恆大蓋過曬
有人話我知熱狗借東方放港足毒針
本人正式endorse卓耀國參選2016-17球季香港最佳年青球員

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞