[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (76)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

法叔全港最好
helio

港隊中堅除左法叔冇人可靠

羅拔圖

都ok,但慢左d

bong 唔放得
一夫當關

有冇人知霍斌仁 咩料子
佢打中堅

踢阿超見識過,好高大,但轉身慢。

d位置感都幾差下

告別戰踢到一pat屎,紅牌出場喊住走。不過唔可以怪佢,阿超水平唔比中超差,啲節奏快到仆街,唔係咁易打。

佢都係21 22歲 都真係仲有好大嘅進步空間嘅
如果下季傑志踢亞冠一定要搵人頂盧12

睇唔出堅仔同盧十二有咩分別
如果下季傑志踢亞冠一定要搵人頂盧12

睇唔出堅仔同盧十二有咩分別

肯唔肯去已經好大分別啦

法叔全港最好
helio

羅拔圖

都ok,但慢左d

bong 唔放得
一夫當關

有冇人知霍斌仁 咩料子
佢打中堅

d位置感都幾差下

告別戰踢到一pat屎,紅牌出場喊住走。不過唔可以怪佢,阿超水平唔比中超差,啲節奏快到仆街,唔係咁易打。

23歲brain fok

唔夠對挖性

香港波都唔係下下撞得贏
出去未拎實個波都訓低左

最慘係港超d爛鳩球證郁d就吹, 亞冠就唔係

傑志平時聯賽舉下手就吹

尋晚場波絕對可以踢得再硬淨d, 東方班人有得茅都唔茅下, 俾人任舞玩弄, 港超球員俾球證縱慣踢得太斯文

樂仔代傻邦

琴日傻邦算係咁啦

香港波都唔係下下撞得贏
出去未拎實個波都訓低左

傑志平時聯賽舉下手就吹

尋晚場波絕對可以踢得再硬淨d, 東方班人有得茅都唔茅下, 俾人任舞玩弄, 港超球員俾球證縱慣踢得太斯文

樂仔代傻邦

琴日傻邦算係咁啦

係咁傳失波

法叔全港最好
helio

羅拔圖

都ok,但慢左d

bong 唔放得
一夫當關

有冇人知霍斌仁 咩料子
佢打中堅

d位置感都幾差下

近排係申花預備組場場出,未死得
btw歐沖連預備組都都無得出,玩完

香港波都唔係下下撞得贏
出去未拎實個波都訓低左

傑志平時聯賽舉下手就吹

樂仔代傻邦

琴日傻邦算係咁啦

係咁傳失波

傻邦回左塘啦真心
仲要紮住上

me夠唔夠快同靈活

唔夠對挖性

香港波都唔係下下撞得贏
出去未拎實個波都訓低左

傑志平時聯賽舉下手就吹

樂仔代傻邦

樂仔夠茅

香港波都唔係下下撞得贏
出去未拎實個波都訓低左

傑志平時聯賽舉下手就吹

樂仔代傻邦

琴日傻邦算係咁啦

係咁傳失波

和哥:識搶但好快失
華人版麥保美

法叔全港最好
helio

羅拔圖

都ok,但慢左d

bong 唔放得
一夫當關

有冇人知霍斌仁 咩料子
佢打中堅

d位置感都幾差下

9沖條友咁就浪費左3 4年

法叔全港最好
helio

但有睇呢幾場亞冠就發覺注topclass前鋒先係必需 日韓後衛其實都鳩流流

註一個好似垃王咁既翼鋒好過
起碼有能力自己一個去
尋日東方就係差個no goal

no goal得個大份又唔夠快 腳下功夫又唔算好
係香港蝦班垃圾就得

me夠唔夠快同靈活

唔夠對挖性

香港波都唔係下下撞得贏
出去未拎實個波都訓低左

傑志平時聯賽舉下手就吹

香港波,球證捉得嚴又話乜鳩都吹,吹得鬆又話打交都唔撚理

香港波都唔係下下撞得贏
出去未拎實個波都訓低左

傑志平時聯賽舉下手就吹

樂仔代傻邦

琴日傻邦算係咁啦

係咁傳失波

華人版麥保美

麥保美今季中場神經刀
勁起上黎變簡迪

Facebook 出埋呢d, 以前真好
(我已經係廢老)

傑志平時聯賽舉下手就吹

樂仔代傻邦

琴日傻邦算係咁啦

係咁傳失波

華人版麥保美

麥保美今季中場神經刀
勁起上黎變簡迪

季季都係咁架啦

法叔全港最好
helio

羅拔圖

都ok,但慢左d

bong 唔放得
一夫當關

有冇人知霍斌仁 咩料子
佢打中堅

d位置感都幾差下

佢都係21 22歲 都真係仲有好大嘅步空間嘅

呢啲機會唔係咁多香港球員有,特別係年青球員。

唔夠對挖性

香港波都唔係下下撞得贏
出去未拎實個波都訓低左

傑志平時聯賽舉下手就吹

佢捉得緊還緊
問題係佢既尺唔一樣
一邊吹一邊唔吹

Facebook 出埋呢d, 以前真好
(我已經係廢老)

都唔係好耐,7年前,我都有入場,險勝。
其實好矛盾 當你想你d香港球員去外流,但當打亞州賽就出現問題 唔夠質素既球員就被逼出 尤其是後防

當大家見親442同陳七就屌哂老母 又屌緊入藉妹祖同肥積嘅時候 諗返頭替人選

你就會覺得佢兩個其實好勁

442亞協16強球波好好J!

法叔全港最好
helio

羅拔圖

都ok,但慢左d

bong 唔放得
一夫當關

有冇人知霍斌仁 咩料子
佢打中堅

d位置感都幾差下

true

唔夠對挖性

香港波都唔係下下撞得贏
出去未拎實個波都訓低左

傑志平時聯賽舉下手就吹

佢捉得緊還緊
問題係佢既尺唔一樣
一邊吹一邊唔吹

冇辦法,職業聯賽,但球證業餘水準,可以點

法叔全港最好
helio

羅拔圖

都ok,但慢左d

bong 唔放得
一夫當關

有冇人知霍斌仁 咩料子
佢打中堅

d位置感都幾差下

true

9沖係唔係傷左咋之前

唔夠對挖性

香港波都唔係下下撞得贏
出去未拎實個波都訓低左

傑志平時聯賽舉下手就吹

佢捉得緊還緊
問題係佢既尺唔一樣
一邊吹一邊唔吹

係ar,btw香港球證業餘咋

true

9沖係唔係傷左咋之前

佢而家仲識唔識踢波?

法叔全港最好
helio

羅拔圖

都ok,但慢左d

bong 唔放得
一夫當關

有冇人知霍斌仁 咩料子
佢打中堅

d位置感都幾差下

true

9沖係唔係傷左咋之前

上季中甲果陣傷左 全季好似得幾埸後備落過埸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞