[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (76)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
在這份獎金的分配中,恒大守門員曾誠幾乎可以說是不勞而獲!在兩場比賽中,作為守門員,曾誠成功撲救次數竟然為零!打滿180分鐘的他,僅僅貢獻了27次傳球的數據,在其他方面沒有任何的貢獻。按照常規獎金分配,一個主力球員可以獲得6%的分成,就是說扣除獎金稅後曾誠可獲得接近250萬元的獎金!
禾果真係最後希望

香港隊鋒線冇入藉兵下真係好垃圾

james, 墓臭

香港隊防線冇入籍兵都好垃圾啦

香港隊冇入籍兵都好垃圾啦

呢樣真,斷層斷到on99

所以我都唔撚明一直屌傑志用假鬼做乜
買個希望搏佢地留到夠期入藉幫港隊為止
機率大過等一百個青訓入面有一個成材

都不知幾想件件幫雙林續約續到起碼夠期拎到永久居民身份證

回帶:司徒文俊:謝家強入籍露曙光

但司徒透露Sean的情况有轉機:「 從Sean的爸爸得知,他有機會可為兒子出示證明,可讓兒子提早申領到護照,但還需向入境處了解,所以今天順道前來也跟Sean洽談。」 https://m.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20151121/s00015/1448041997953#sthash.m0ietonq.dpuf
禾果真係最後希望

james, 墓臭

如果Matt Lam夠期踢到港隊 咪又爭住選
禾果真係最後希望

子彈條仆街生性少少

條友波都控唔定
晒鳩氣

其實肯練下冇話唔得嘅,
以前mckee都淨係識跑啦,
依家進步幾大

唔覺得子彈有呢個決心
禾果真係最後希望

子彈條仆街生性少少

條友波都控唔定
晒鳩氣

今季刷左12球
佢浪費左好多時間
係流浪,南區又傷得耐
又浪費機會,唔去巴甲
算la,有錢仔係咁
禾果真係最後希望

james, 墓臭

2020就有matt lam
禾果真係最後希望

james, 墓臭

如果Matt Lam夠期踢到港隊 咪又爭住選

到時matt肯踢的話,點解唔選?除非有另外一個比佢更fit更好
星期日G持爛華定鍊方好
禾果真係最後希望

子彈條仆街生性少少

條友波都控唔定
晒鳩氣

今季刷左12球
佢浪費左好多時間
係流浪,南區又傷得耐
又浪費機會,唔去巴甲
算la,有錢仔係咁

佢住豪宅ma,揸benz
我無記錯?
星期日G持爛華定鍊方好

G持邊隊都一鳩樣
南華呢隊垃圾點會阻到東方
星期日G持爛華定鍊方好

G持邊隊都一鳩樣
南華呢隊垃圾點會阻到東方

做花生友算喇
禾果真係最後希望

james, 墓臭

但司徒透露Sean的情况有轉機:「 從Sean的爸爸得知,他有機會可為兒子出示證明,可讓兒子提早申領到護照,但還需向入境處了解,所以今天順道前來也跟Sean洽談。」 https://m.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20151121/s00015/1448041997953#sthash.m0ietonq.dpuf

搵證明搵左兩年
禾果真係最後希望

james, 墓臭

搵證明搵左兩年

禾果真係最後希望

james, 墓臭

三個林 阿堅又比人嫌廢
袋鼠又好似唔想打
得返一個係咁比人屌既阿Matt
追唔切post

我有投你票架,禮拜日射爆東方ok?

多謝支持ok

識投一定垃王高美斯一齊投
兩個carry成隊
btw我過左150票多謝大家支持

禾果林果勤
禾果真係最後希望

james, 墓臭

三個林 阿堅又比人嫌廢
袋鼠又好似唔想打

阿堅大傷完真係唔掂,德甲兵?
袋鼠好似仲想去澳職
matt 普通la
香港人同支那人都互相仇恨,互屌好正常
不過尋日有啲人好似嘜撚反應都無真係唔死都無用

其實有好多都係剝花生入去純粹消閒吓,真係入去坐吓食吓氣氛咁又一晚,點會諗咁多嘢,肯嗌吓已經算好。
禾果真係最後希望

james, 墓臭

5年後入哂藉未3林+sean

堅堅 xxx xxx 黃梓
許許沜 matt sean
高梵 sandro/alex mckee
香港人同支那人都互相仇恨,互屌好正常
不過尋日有啲人好似嘜撚反應都無真係唔死都無用

其實有好多都係剝花生入去純粹消閒吓,真係入去坐吓食吓氣氛咁又一晚,點會諗咁多嘢,肯嗌吓已經算好。

前後左右望住2班人互屌好似當棟篤笑咁睇,係咁笑
置身事外咁
禾果真係最後希望

james, 墓臭

三個林 阿堅又比人嫌廢
袋鼠又好似唔想打

好多人話matt唔錯喎
在這份獎金的分配中,恒大守門員曾誠幾乎可以說是不勞而獲!在兩場比賽中,作為守門員,曾誠成功撲救次數竟然為零!打滿180分鐘的他,僅僅貢獻了27次傳球的數據,在其他方面沒有任何的貢獻。按照常規獎金分配,一個主力球員可以獲得6%的分成,就是說扣除獎金稅後曾誠可獲得接近250萬元的獎金!

究竟5月6有冇機會爆呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞