[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (76)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

相比之下,林恩許最勁
但好似佢唔想入籍,仲想去澳職

過多兩三年佢上唔到澳職
可能長留香港都未定
而家入咗籍班鬼,七八年前來香港時都唔會諗到自己會留到入籍啦

傑志打亞冠佢打得好咪可以去澳職
ryan叔叔都去到la

傑志reg假鬼踢亞冠, 不了

如果留到華杜斯,下年傑志99%都係bong,金東進,華杜斯,費蘭度架啦

唔注林恩許,why?

你問返朱蛇啦,答你唔到wor

但老老實實,華杜斯、bong同金東進唔走既話一定會註佢地3個,係睇下剩低個位邊個爭到姐

亞冠要做好後防先
所以後面註兩個外援

如果簽到多個本地中堅 中埸加多個外緩就好

外流果堆唔洗諗住,港超踢緊既有邊個本地中堅係夠quality?

計本地球員又夠料打亞冠既中堅都係曬東傑了

法叔全港最好
helio

港隊中堅除左法叔冇人可靠

都37,38歲

相比之下,林恩許最勁

過多兩三年佢上唔到澳職
可能長留香港都未定

ryan叔叔都去到la

如果留到華杜斯,下年傑志99%都係bong,金東進,華杜斯,費蘭度架啦

唔注林恩許,why?

但老老實實,華杜斯、bong同金東進唔走既話一定會註佢地3個,係睇下剩低個位邊個爭到姐

亞冠要做好後防先
所以後面註兩個外援

外流果堆唔洗諗住,港超踢緊既有邊個本地中堅係夠quality?

法叔全港最好
helio

羅拔圖都ok
村長你話你個區得你嗌就唔啱啦
我同我朋友都有嗌的

你係咪坐係我後面個幾個牙

你都知我真AC啦 仲唔認得我咩
你都幾MK嘅 不過矛🍔講得甘誇張啫

PM ME🍻

咁我mk啲定村短mk啲
其實好矛盾 當你想你d香港球員去外流,但當打亞州賽就出現問題 唔夠質素既球員就被逼出 尤其是後防

相比之下,林恩許最勁

過多兩三年佢上唔到澳職
可能長留香港都未定

ryan叔叔都去到la

唔注林恩許,why?

亞冠要做好後防先
所以後面註兩個外援

法叔全港最好
helio

羅拔圖

相比之下,林恩許最勁

過多兩三年佢上唔到澳職
可能長留香港都未定

ryan叔叔都去到la

唔注林恩許,why?

亞冠要做好後防先
所以後面註兩個外援

法叔全港最好
helio

但有睇呢幾場亞冠就發覺注topclass前鋒先係必需 日韓後衛其實都鳩流流

true含大當年靠孔卡,穆里奇、艾歷臣
亞冠冠軍

咁果時恒大後面一班支那人係守得到既

如果踢亞冠果隊條後防同香港隊一模一樣,都未必守得住人地d鬼啦

你對住侯克奧斯卡甚至韓職鬼 注邊個都嘥氣 注兩個似全盛卡里祖/佐迪 迫住妹祖Alex屌打下對面唔好壓咁上好過

亞冠要做好後防先
所以後面註兩個外援

法叔全港最好
helio

但有睇呢幾場亞冠就發覺注topclass前鋒先係必需 日韓後衛其實都鳩流流

註一個好似垃王咁既翼鋒好過
起碼有能力自己一個去
尋日東方就係差個no goal

no goal得個大份又唔夠快 腳下功夫又唔算好
係香港蝦班垃圾就得

me夠唔夠快同靈活

相比之下,林恩許最勁

過多兩三年佢上唔到澳職
可能長留香港都未定

ryan叔叔都去到la

唔注林恩許,why?

亞冠要做好後防先
所以後面註兩個外援

法叔全港最好
helio

true含大當年靠孔卡,穆里奇、艾歷臣
亞冠冠軍

咁果時恒大後面一班支那人係守得到既

如果踢亞冠果隊條後防同香港隊一模一樣,都未必守得住人地d鬼啦

你對住侯克奧斯卡甚至韓職鬼 注邊個都嘥氣 注兩個似全盛卡里祖/佐迪 迫住妹祖Alex屌打下對面唔好壓咁上好過

咪係 最好既防守就係進攻

法叔全港最好
helio

起碼有能力自己一個去

係香港蝦班垃圾就得

me夠唔夠快同靈活

唔夠對挖性
佐敦你個戇鳩囝我記撚住你架,成班人輸俾JDT屌撚哂鬼,你話鳩我講粗口好型咩,香港波就係俾你班濕鳩和班非玩撚死,對手串柒柒落哂你面仲要俾掌聲人,冇尊嚴架你地

左膠

老實講搞得大台都係廢柴

法叔全港最好
helio

起碼有能力自己一個去

係香港蝦班垃圾就得

me夠唔夠快同靈活

唔夠對抗性

相比之下,林恩許最勁

過多兩三年佢上唔到澳職
可能長留香港都未定

ryan叔叔都去到la

唔注林恩許,why?

亞冠要做好後防先
所以後面註兩個外援

法叔全港最好
helio

羅拔圖

都ok,但慢左d
村長你話你個區得你嗌就唔啱啦
我同我朋友都有嗌的

你係咪坐係我後面個幾個牙

你都知我真AC啦 仲唔認得我咩
你都幾MK嘅 不過矛🍔講得甘誇張啫

PM ME🍻

咁我mk啲定村短mk啲

你外表係似 但內心唔係
村短係外內都係
其實好矛盾 當你想你d香港球員去外流,但當打亞州賽就出現問題 唔夠質素既球員就被逼出 尤其是後防

當大家見親442同陳七就屌哂老母 又屌緊入藉妹祖同肥積嘅時候 諗返頭替人選

你就會覺得佢兩個其實好勁

相比之下,林恩許最勁

過多兩三年佢上唔到澳職
可能長留香港都未定

ryan叔叔都去到la

唔注林恩許,why?

亞冠要做好後防先
所以後面註兩個外援

法叔全港最好
helio

羅拔圖

都ok,但慢左d

bong 唔放得
一夫當關

有冇人知霍斌仁 咩料子
佢打中堅

你見佢係咁簽鬼都知係搵緊最好既先出去
如果搵唔到華佬可以又係到屌緊羅勳奴或者梅斯達菲咋

梅斯達菲呢單真係好柒

有冇人可以講多啲 嗰時未留意香港⚽️😓
佢係水貨?

唔算水嘅
身為target man做到hold波嗰d
不過加盟嗰陣又影相又訪問咁以為好勁
點知5場都冇就俾人取消註冊

華杜斯搶咗佢個位
今次朱sir醒喎

岩呀,註華杜斯棄梅斯達菲係朱sir呢季最岩既決定

梅斯達菲最好j既就係佢同阿仙奴中堅同名

法叔全港最好
helio

羅拔圖

都ok,但慢左d

bong 唔放得
一夫當關

有冇人知霍斌仁 咩料子
佢打中堅

同梁大佬差唔多料子
心態贏佢幾條街
月經問題:究竟梅斯達菲仲係咪響香港?

你見佢係咁簽鬼都知係搵緊最好既先出去
如果搵唔到華佬可以又係到屌緊羅勳奴或者梅斯達菲咋

梅斯達菲呢單真係好柒

有冇人可以講多啲 嗰時未留意香港⚽️😓
佢係水貨?

唔算水嘅
身為target man做到hold波嗰d
不過加盟嗰陣又影相又訪問咁以為好勁
點知5場都冇就俾人取消註冊

華杜斯搶咗佢個位
今次朱sir醒喎

岩呀,註華杜斯棄梅斯達菲係朱sir呢季最岩既決定

梅斯達菲最好j既就係佢同阿仙奴中堅同名

appearance?

法叔全港最好
helio

羅拔圖

都ok,但慢左d

bong 唔放得
一夫當關

有冇人知霍斌仁 咩料子
佢打中堅

同梁大佬差唔多料子
心態贏佢幾條街

佢有無高大老半個頭?
大佬除左去食老麥同講波仲有咩識?

法叔全港最好
helio

起碼有能力自己一個去

係香港蝦班垃圾就得

me夠唔夠快同靈活

唔夠對挖性

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞