(TWC)東華學院討論區&Group 2020-2021

637 回覆
8 Like 11 Dislike
我意思係你ot轉去澳洲大學個啲mlt課程讀 或者你都可以出年試下報hk個啲課程睇下收唔收 今年就應該難小小 因為都差唔多開學 冇得報
I see
我就想返香港讀嘅 想試下報下年 不過唔知佢收唔收我咁樣嘅qualification
你到時可以試下寫你讀過 不過我估佢應該主要都睇返你中學成績
上個星期email左 想諮詢下 依家都未覆

Anyway thank you
咁你今年都照讀ot? 我下星期返去可以幫你問下
諗緊轉讀health science 學費冇咁貴
不過今個sem都照讀ot

轉唔轉hsc就取決於讀唔讀到東華

好啊好啊麻煩你
我tg係h55699 你tg我再話我知你個問題
填左表
有無twc degree trans 其他UGC degree既例子
比你trans到咪對好多asso/hd仔好唔公平?你入得黎就唔好諗其他 唔中意嘅一開始就唔好入 quit完讀asso/hd升degree啦
如果本身dse 25+再加GPA高有無可能淨係想知
有冇師兄姐讀過科GE叫nutrition ,food and disease in global perspective
好吾好讀,同容吾容易爛grade
請問有冇人報咗東華 Bachelor of Health Science in Nursing Senior Entry?最近收到email叫你將呢個prog放首選,有機會入Year 2?
係咪覆左佢email就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞