(TWC)東華學院討論區&Group 2020-2021

637 回覆
8 Like 11 Dislike
Mlt人工係HA好似低一個point
敢就Twc pt啦。俾你入左Poly RD都會讀得好痛苦。
當然,我祝你可以成功入到Poly Pt啦
想問下有冇人asso/hd non ju入PT/OT想問下究竟點安排同埋競爭大唔大如果有師兄師姐入到介唔介意講下自己gpa幾多入搵極都搵唔到呢方面資料唔該曬
見到東華校網上面nursing senior entry 無得報 有無人知道遲啲會唔會開返定係點
見佢5月13就關咗 今年讀asso year2 下年年頭仲會有機會報?好驚無書讀
唔該晒
有冇人依家收到email啊
想問下其實ot/pt係唔係都有堆人係2nd degree入?算係多唔多?
我係second degree今年入ot嘅
加埋我都有幾個係second degree入黎
pt就可能仲會多啲
有少部分人冇bio都入到ot
不過我諗個分就要高少少先得
今年second degree入ot既好似得3-4個
介唔介意分享下你本身邊科?
我以前係讀工程嘅
完全唔關事
有興趣想知多啲嘅可以add我tg傾
https://t.me/tommm246
巴打做左幾多年野先決定讀second degree
喺佢開咗學兩個星期之後終於收到email啦頂下年再見啦咁多位
https://www.twc.edu.hk/jupas_calc/
原來有calculator,有埋lq median uq
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞