(TWC)東華學院討論區&Group 2020-2021

637 回覆
8 Like 11 Dislike
算數啦 信唔過 佢寫話very gd chance但最後都入唔到 得啖笑
想問下有冇人知 東華MLS比唔比Asso senior entry? 見佢網站好似冇寫可以 淨係寫MS可以 Thx~
收唔收Asso senior/junior entry
想問下ot有冇收啲冇讀phy chem bio嘅人
20dse 244455 geog econ 依家retake緊中文數學
擺A1嘅話有冇機
thx
想請問下 BHS SY interview大概會問d咩好緊張 同見佢有group in但係用zoom interview...好好奇到時係點
巴打幾時收到interview 同幾時報?
想問下如果收到HD nursing offer
Bachelor degree of nursing係咪已經冇機...
報咗nursing degree senior entry
有無人知道gpa大概幾多會有offer 定係睇interview表現多?
又唔一定係無機會
如果之後有人放棄offer放返個位
係有機會比返
你情況都會類似係waiting list
Ching幾多gpa啊
利申:都等緊senior offer🥶
我聽日先in EN 係咪已經冇機
想問下ching個offer係今年收到?
收到 senior year nursing offer. 不知有沒有其他人也收到?
想問你幾多號interview ?大概隔左幾耐收到?
17日 in, 上個 week收到 email通知
收到係direct offer定係conditional offer?
你interview問啲咩我聽日in
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞