(TWC)東華學院討論區&Group 2020-2021

637 回覆
8 Like 11 Dislike
我係讀緊degree year1升year2,本身想quit u tran過嚟東華讀med lab,但係點知等咗大半個月到今日都仲係乜消息都冇,心諗係咪已經收咗皮
有無ching係今年MLS yr2/3 entry 或者 OT yr2 entry?
你應該要係比錢去報名 你有冇?如果唔收佢都會send email話你知 同埋唔洗interview
佢med lab又唔收 我又冇報到OT 大專gpa又差唯有讀住先 出年再轉
入咗東華唔駛指意離開㗎到時你就明
利申bms sy
可唔可以加個tg傾? 我仲有野想問😭
我嗰陣比咗錢,佢send email提我要交齊文件資料,我限期前email翻晒比佢,但係之後佢就粒聲都冇
h55699 thanks
依家除咗JUPAS 仲有冇方法入?好想入rt
你要留意下佢網頁 通常佢可能個年有人退學或者有位就會話收yr2 or yr3 rt我唔肯定 med lab同ot本身都係得jupas入但見佢上年同今年都話可以報yr2。但以家應該已經截左冇得再報
你啲資料唔係應該係佢online application 入面交咩? 我med lab佢冇叫我interview 然後過一排就send email比我話因為太多人爭所以比唔到offer我
ching你係讀完OT?定讀到一半就走左?
thx,我今年考dse嘅,放咗A1但係入唔到,好失望,唯有下年再睇下有冇位
冇計 因為得poly同東華有 所以一定多人爭 加油阿我都努力緊想入mlt
mlt就今年5月到先話要人 所以你要keep住睇 佢唔知幾時開比人報
點解要入mlt
得email有得睇
9月7先出timetable, 可能到時先有多啲info

東華都係得有牌個幾科有用 我又唔想做護士 對mlt又有興趣所以想入 ching你mlt?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞