(TWC)東華學院討論區&Group 2020-2021

637 回覆
8 Like 11 Dislike
唔該曬先 個時冇報埋 唔知而家仲報唔報得
請問ching gpa幾多?有冇3322?
報左year2 entry但到而家都收唔到interview 係咪無機會了
有冇人senior year同yr 2都係waiting list😭知唔知要等幾耐?
同問 啱啱收到email話waiting list
識嘅friend都係waiting list 有冇人係收到offer㗎
Course outlines 都交埋
Nursing y3 waiting list 會唔會要等到8月尾先再派offer
有機會 要睇下多唔多人放offer出黎
唔重要 apply時無打過
唔該哂
有無師兄收到一份叫[HA PDN] Reminder concerning your application嘅email? 係咪application form 資料有錯先會收到?
有冇人收到rn senior entry offer...waiting list咗幾個月
Ching你幾時interview
2月
Same here
我1月出interview 結果都未轉 一直waiting list
有無apply re-consideration
同問 之前waiting list先發現自己交漏咗practicum時數證明 依家擺咗上去apply咗reconsideration希望有offer啦
有呀 仲拒絕埋添
你apply左幾耐有通知reject?
我一直都無再收到通知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞