(TWC)東華學院討論區&Group 2020-2021

637 回覆
8 Like 11 Dislike
senior year ot, rt, pt 其實搵笨,因為如果credit transfer 唔夠36個credit, 係要讀多一年,呢一年(or 一個sem) 係要俾全額學費,無sssdp. 即係都係讀4年,但學費更貴。
senior year ot, rt, pt 其實搵笨,因為如果credit transfer 唔夠36個credit, 係要讀多一年,呢一年(or 一個sem) 係要俾全額學費,無sssdp. 即係都係讀4年,但學費更貴。
+2
https://forms.gle/vWXBVK9uoqJc3bjB8
2021年既Google form
如果已經有TWC offer同會想入whatsapp group的話
可以填依個Google form
WhatsApp Group已經開左
如果未有offer又想WhatsApp問野都可以填form
唔係我到現加都未有通知去in,淨係話31號前出結果
我依家狀態都系accept offer鍵轉佐藍色,但不知3個choices會派邊個。
我依家都係同樣情況轉佐藍色鍵,我係2022入學,但我有3個choices,通常係會派第一個嗎?

想問吓咁多位報咗rn sy,轉左顏色係咪一定有Offer
因為in完之後一個禮拜就轉左,正常唔係話要等四個禮拜
有冇人收到nursing offer
我second choice gerontology反而收到offer
nursing 仲係waiting list 係咪冇望
你幾時收到?
13/1
幾時in嘎?
En or Rn
你有冇最新update啊?
究竟佢有冇offer
我收到 Gerontology senior offer,nursing waiting😞,你呢?
你都係senior gerontology?我岩2點先收到個email。
我仲未派啊,係咪即係轉左色一定有offer
应该就係嘅

我一月頭 IN nursing senior year entry
前幾日睇accept offer先轉咗藍色
有冇人收到nursing offer?
我都係一月頭in nursing sy同轉左色未收到Offer呀
你係咪得一個choice定係同上面嗰個絲一樣有幾個choices
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞