[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(32)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
原來今個post加埋幾時諗問題

應該係隔左太耐唔卜?

軍官係想carry番個post

想幾日試一個姐
點解呀 你地問啦

自我認為問題得到解決,又未到糾結分叉位

感覺你好型

等自己既造化點推演事件既發展

雖然多數都會衰...

永遠都柒左揮手區
點解呀 你地問啦

感覺你好型

雖然多數都會衰...

永遠都柒左揮手區

衰左幾次,衰在不同原因

應該係隔左太耐唔卜?

膠官大師終於出手
統一天下指日可待啊

半打唔洗找
點解呀 你地問啦

頹廢摺青已經問無可問
自己知自己事

做乜咁灰機呀

不嬲都係咁

唔係呀 平時都見你幾正面 好似係
原本諗住15分鐘.. 搞左半個幾鐘
斷線巴打好準 仲好有建議。同我玩Akashi records有異曲同工之妙

sor lo 我蠢

咪又係神秘學

唔係近統計星多啲咩

占星點樣統計

我覺得真·星座撚 已經無乜 勁多專頁9up
派xx 我沉日玩 佢話我同天蠍有7x% 修成正果
今日話唔應該一齊

大撚把星座撚啦,話係統計學果d仲on9
當你有個database係太陽果12個星座,加埋相位落去,太陽白羊同水星射手成相又有一個解釋,如果水星唔係射手係山羊又有另一個解釋,組合成千上萬
個database要有幾大先統計到

星座只係參考.....
表面獅子同射手係天作之合

但實際唔係

點解唔係啊
因為仲有好多其他野
點解呀 你地問啦

頹廢摺青已經問無可問
自己知自己事

做乜咁灰機呀

不嬲都係咁

網絡上的我只不過是掩飾真正的我
將空虛寂寞凍的他藏於不見天日的深處
打完呢段野都覺得好笑
點解呀 你地問啦

感覺你好型

雖然多數都會衰...

永遠都柒左揮手區

衰左幾次,衰在不同原因

我明呀 命該如此

咪又係神秘學

唔係近統計星多啲咩

占星點樣統計

今日話唔應該一齊

當你有個database係太陽果12個星座,加埋相位落去,太陽白羊同水星射手成相又有一個解釋,如果水星唔係射手係山羊又有另一個解釋,組合成千上萬

星座只係參考.....

但實際唔係

點解唔係啊
因為仲有好多其他野

啱呀,雖然好有緣,但唔係好合拍

小獅女一名
點解呀 你地問啦

頹廢摺青已經問無可問
自己知自己事

做乜咁灰機呀

不嬲都係咁

打完呢段野都覺得好笑

想派膠俾你
名井.. 有貨未??

無就益無銀用

咪又係神秘學

唔係近統計星多啲咩

占星點樣統計

今日話唔應該一齊

星座只係參考.....

但實際唔係

點解唔係啊
因為仲有好多其他野

小獅女一名

魔羯仔路過
斷線巴打好準 仲好有建議。同我玩Akashi records有異曲同工之妙

有神快拜
Akashi records點玩
點解呀 你地問啦

頹廢摺青已經問無可問
自己知自己事

做乜咁灰機呀

不嬲都係咁

打完呢段野都覺得好笑

想派膠俾你

派囉

有神快拜

大師

今日話唔應該一齊

星座只係參考.....

但實際唔係

點解唔係啊
因為仲有好多其他野

小獅女一名

魔羯仔路過

係咪要變星座撚啦 牛路過
名井.. 有貨未??

無就益無銀用

唔緊要

益人啦

sor lo 我蠢

理解能力D
現實稱呼:yan
問題:今年會唔會識到男朋友
諗問題既時間: 21:30

希望條問題冇犯規

應該係隔左太耐唔卜?

想幾日試一個姐

你想用星盤答咪用星盤答,實有一堆死忠包底

有神快拜

Akashic records 你要搵到人識開先玩到。
一係自己學,但香港好似無人教。要學就9月去bali學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞