[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(32)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

點解唔箍

大家都唔肯讓一步
今朝起身再睇多次對話紀錄 理解多左
尋晚好想打俾佢講對唔住 但又驚佢覺得我係拎分手威脅佢

解釋返啦 你唔講佢點知 打啲打過去啦

可能其實佢都覺得係勉強緊我
傷害既說話已經覆水難收 但知道大家仲鍾意對方
驚佢好絕

估估下無用架 你快啲氹返人啦

大家已經wei爛面 仲有機會咩
就算一齊返 大家個心都有刺 我唔想掩耳盜鈴

唉幫你開第個陣啦見你咁慘

棍4 錢1 棍6 棍侍(補劍10

對方似乎死哂心。分開左對佢黎講係新開始。依家關係仲有聯絡但唔見好。未來就算你搵人人地都唔想理你, 會各有各生活

利申:9up

唔鳩理佢了 垃圾

大家都唔肯讓一步
今朝起身再睇多次對話紀錄 理解多左
尋晚好想打俾佢講對唔住 但又驚佢覺得我係拎分手威脅佢

驚佢好絕

對方似乎死哂心。分開左對佢黎講係新開始。依家關係仲有聯絡但唔見好。未來就算你搵人人地都唔想理你, 會各有各生活

唔鳩理佢了 垃圾

我就咁睇record,似係你平時敏感又小器成日小事化大小小事就唔開心迫得佢好緊

利申 斷章取義9up
我幾年都唔發一次夢,先頭俾個夢嚇醒。話說我好鍾意一個人行山,行到去大草地,有間屋,去到就無路走。

屋入面有個精神有問題既女人走岀黎,係咁亂講野。我又唔知點解知唯一既岀路係屋仔入面。

我衝入間屋仔度,有間房仔,入面有個蹲廁,我將個人塞落去,拉條繩沖走自己。

係夢入面我覺得自己已經發過呢個夢,所以知之後既步驟,但今次我沖完自己落去又去返間房仔,走唔到,然後就嚇醒左。

我成日都俾夢嚇醒

成日發騎呢夢....

唔該巴打
我同個男仔真係好少見到面
可唔可以講多d關於關口位係d咩
我同佢真係可以有機

唔知關口位係乜
9估係你地之間少互動又唔敢搵對方
你踏出第一步傾多少少傾咁自然close d. 不過對方可能係木獨

利申:真9up無開牌

眠寶你有無撈亂正義同審判?

無呀。不過可能解錯

咁你講多少少正義同關口既關係丫

9估雙方好少膠流。對方可能木獨d/保守正義撚/悶蛋一個。但問卜者比較重情,所以關口位就係要主動同佢膠流多d但唔好怕悶,唔好亂諗野以為對方無情掛

真9up. 無開阻礙同建議牌

我睇法係,求問者本身幾感性,好多時比感情主導左,同埋較悲觀,將唔開心既野放大,對方唔彩佢或者你咩交流就會幾唔開心

對方比出黎既印象反而係一個好理性既人,理性得黎又幾主觀下,搞到求問者唔係太識同佢交流

感覺就係一方主動果陣,另一個就變到好被動,有少少想縮既感覺,唔主動又無交流

淨番兩隻比番你

利申9upper

果然9upper. 咁都可以講咁多野 淨返邊兩隻,開左定無開?

最尾果兩隻... 劍王同埋咩話唔記得
好似以前係感情台吹水post同過軍宮巴吹水

你舊名係咩
問軍官巴

現實稱呼:sh
問題:呢一兩個月內會唔會搵到工
諗問題既時間:1036

做咩要指定我

上面位巴打話可以睇卜卦既

佢好懶
我唔包睇本命盤呢個服務

知道啦

你要睇咩

驚佢好絕

唔鳩理佢了 垃圾

我就咁睇record,似係你平時敏感又小器成日小事化大小小事就唔開心迫得佢好緊

利申 斷章取義9up

我呢我呢

驚佢好絕

唔鳩理佢了 垃圾

利申 斷章取義9up

放過佢亦放過自己
我唔包睇本命盤呢個服務

知道啦

你要睇咩

都係個幾味 事業呀感情呀個啲咋

驚佢好絕

唔鳩理佢了 垃圾

利申 斷章取義9up

放過佢亦放過自己

很可惜 你要加油呀
問軍官巴

現實稱呼:sh
問題:呢一兩個月內會唔會搵到工
諗問題既時間:1036

做咩要指定我

上面位巴打話可以睇卜卦既

佢好懶

追完
追完

眠寶你有無撈亂正義同審判?

無呀。不過可能解錯

咁你講多少少正義同關口既關係丫

9估雙方好少膠流。對方可能木獨d/保守正義撚/悶蛋一個。但問卜者比較重情,所以關口位就係要主動同佢膠流多d但唔好怕悶,唔好亂諗野以為對方無情掛

真9up. 無開阻礙同建議牌

我睇法係,求問者本身幾感性,好多時比感情主導左,同埋較悲觀,將唔開心既野放大,對方唔彩佢或者你咩交流就會幾唔開心

對方比出黎既印象反而係一個好理性既人,理性得黎又幾主觀下,搞到求問者唔係太識同佢交流

感覺就係一方主動果陣,另一個就變到好被動,有少少想縮既感覺,唔主動又無交流

淨番兩隻比番你

利申9upper

果然9upper. 咁都可以講咁多野 淨返邊兩隻,開左定無開?

最尾果兩隻... 劍王同埋咩話唔記得

我都唔記得 真係唔好問我開左咩牌。開完解完下一秒唔記得
除非佢quote返出黎

Thx 巴打
性格/圈子掛
係咪可以post星盤俾你地解讀架

再留多次問題連同姓名性別時間,會有軍官專人開盤幫你睇。最好留第條

星盤點post法? 圖?

唔洗。跟軍官最新個form留就得
佢自己會開盤睇。佢係卜卦盤,唔係輸入出生年月日時既大盤

哦 我仲以為係出世個個
可唔可以私下派膠俾你

點解派我膠

因為呢度人多

Tg me
垃圾exex又搵返我update狀況 仲乜9

點update

無啦啦fb inbox返我又
名:熊
問題:今年愛情運?近排好似有個有機會,但係我極被動冇咩同佢講野,會唔會有機?
慢慢答,唔急,唔該你

好似漏咗 唔該各位
現實稱呼: sum
問題: 同ex一年內可唔可以復合
名:熊
問題:今年愛情運?近排好似有個有機會,但係我極被動冇咩同佢講野,會唔會有機?
慢慢答,唔急,唔該你

好似漏咗 唔該各位

sorry睇錯咗,可唔可以占今年愛情
垃圾exex又搵返我update狀況 仲乜9

點update

無啦啦fb inbox返我又

講咩?
現實稱呼:呀mo
姓别: 女
問題: 想問呢年同男朋友既發展
諗問題時間: 00:09

麻煩哂

女皇 吊人 劍8 教皇

拿,我係你就真係唔問好過問既。好地地問咩呢
解牌:你地表面上好夾一個大愛一個又肯付出但實際上關係去到想發展落去都難,你地會有好多野顧慮。只能免強維持。未來又唔會分手但關係可能變得互相恭敬,有野都會幫下大家。但會少親密行為

利申:9up希望解錯

吾該哂巴打
其實我都覺係好地地,但總好似有d野咁。
一直都有個問題困擾住我,佢好中意望其他女仔,ig又中意follow埋d低胸,近乎露同唔露之間或者mk妹,出街我係隔離都照望其他女仔
我有同佢反映講我唔中意,甚至為左呢件事成日嘈交,佢係unfollow哂,但自己都會偷偷地follow返。
可能你地甚至我都覺得自己占有慾好強,但其實係之前佢破壞左我地之間既信任。我知佢好努力去補救,我都好努力去相信,但都成日會懷疑,吾中意佢做呢樣野。

至於親密行為,因為某d事所以我地好少機乎無,同埋佢望住ig個d引誘相就有反應 我訓係佢隔離都無 呢樣係我覺得最唔開心

利申: 之前完全吾介意佢去睇 吾會理佢 直至無左信任之後
吾你老母

麻煩哂

女皇 吊人 劍8 教皇

解牌:你地表面上好夾一個大愛一個又肯付出但實際上關係去到想發展落去都難,你地會有好多野顧慮。只能免強維持。未來又唔會分手但關係可能變得互相恭敬,有野都會幫下大家。但會少親密行為

吾該哂巴打
一直都有個問題困擾住我,佢好中意望其他女仔,ig又中意follow埋d低胸,近乎露同唔露之間或者mk妹,出街我係隔離都照望其他女仔
我有同佢反映講我唔中意,甚至為左呢件事成日嘈交,佢係unfollow哂,但自己都會偷偷地follow返。
可能你地甚至我都覺得自己占有慾好強,但其實係之前佢破壞左我地之間既信任。我知佢好努力去補救,我都好努力去相信,但都成日會懷疑,吾中意佢做呢樣野。

至於親密行為,因為某d事所以我地好少機乎無,同埋佢望住ig個d引誘相就有反應 我訓係佢隔離都無 呢樣係我覺得最唔開心

利申: 之前完全吾介意佢去睇 吾會理佢 直至無左信任之後

吾llm

麻煩哂

女皇 吊人 劍8 教皇

吾該哂巴打

利申: 之前完全唔介意佢去睇 唔會理佢 直至無左信任之後

Sorry 改返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞